mynewspapers.net

Dekorativ sten landskapsplanering idéer

Dekorativ sten landskapsplanering idéer


Om du vill förbättra utformningen av din trädgård landskap, en snabb och enkelt sätt är att lägga till dekorativa stenar till den. Med liggande stenar och dekorativa stenar, kan du ha en perfekt anlagda trädgård att njuta av. Dekorativa klippor och stenar finns i en mängd former, storlekar, och färg. Ange ett billigt sätt att förbättra estetiken av din trädgård, vilket ger en mer naturlig och varmare utseende samtidigt minska möjligheten att markerosion.

STENPLATTA väg

För att uppnå en polerad landskap utseende, använda väggar stenar och plattor. Du kan välja från många sorter som kanadensiska Buff STENPLATTA, Ohio blå STENPLATTA och skiffer STENPLATTA från alla landskap distributionsföretag. Med trädgårdsplattor i ditt landskap kommer inte bara att uppnå ett mycket slående utseende för din trädgård men de kommer att behålla en kallare yta för det trots att träffas av solljus. STENPLATTA språngbrädor gör en charmig inramning till någon stenmur som de jämför med ljusa nyanser av växter och blommor som växer i trädgården. STENPLATTA marksten kan också användas för att skapa en härlig väg in i din bakgård eller trädgård. För att lägga textur till trädgårdsplattor, plantera timjan mellan stenarna. Den krypande timjan kommer inte bara skapa en mer naturlig look men dess doft kommer att genomsyra luften.

Valnöt Nuggets

Valnöt nuggets är dekorativa stenar från Merrimack River. De är lågt underhåll och lägga till en fin touch till någon trädgård utrymme. De är bra för trädgårdar, uteplatser, uppfarter. Dessa stenar kan placeras direkt på marken i din trädgård. Det rekommenderas dock att använda ett membran för att kontrollera tillväxten av ogräs.

Stenblock

Den enklaste men det mest dramatiska sätt du kan ändra utseende på din trädgård är genom att lägga till en boulder rock. En sten är en stor bit av rock som strategiskt placerad i en trädgård att skapa en samlingspunkt för utrymmet. Placera den på rätt plats kommer att ge din trädgård en mer naturlig känsla och skapa nästan ett Zenlike utrymme. Landscaping med stenblock och rock gränser är faktiskt en av de mest grundläggande idéerna i landskapsarkitektur. En sten kan placeras mitt i en trädgård eller kring en blomma säng. Använda den för att skilja ditt plant område från gräsmattan eller gård.