mynewspapers.net

Dekorationer för baby shower med en stork tema

Dekorationer för baby shower med en stork tema


Precis som baby namn vax och avta i popularitet, dusch teman kommer och går. Men liksom namnen Elizabeth och John, en stork baby-shower tema är en traditionell, tidlösa valet. Hitta dekorationer, plattor, gåvor och kakor att belysa detta tema, och gör ditt eget papper storkar att hänga på väggarna om du inte hittar dem på hantverk eller part butik.

Stork ballonger

Leta efter parti ballonger med stork och baby illustrationer på dem. Köp rosa eller blå ballonger, beroende på vilket kön barnet. Om du inte hittar ballonger med stork och baby illustrationer, sätta klistermärken på dem efter att du har blåst dem.

Papper storkar

Gå till party store och hitta papper storkar transporterar barn att hänga på väggarna på duschen. Du kan också göra din egen om du har några konstnärliga förmåga. Använd en penna för att rita en stork bära ett barn på ett stort 13-av-13 kortpapp. Klipp ut storken, och använda en vit krita för att färga en stork fjädrar och kroppen. Den vita kritan är något ljusare än vitt papper, så det är en stork som sticker ut. Använd en svart krita att skapa storken ögon och kontur runt fjädrar. Använd en persika eller brun krita för att färga barnets hud, beroende på moderns färga. Färg snuttefilt blå eller rosa som en pricken.

Plysch Stork bära ett barn

Gå ett steg längre med en stor plysch uppstoppade djur stork transporterar en baby docka i en rosa, lila eller blå mottagande filt. Linda in dockan i filten och binda det i ändarna. Lägga bundet filten över storkens näsa, huvudet eller Bogen. Placera denna dekoration på den aktuella tabellen.

Stork Punch Bowl

Ingen baby shower är komplett utan kalla drycker. Skapa en stork-tema punsch skål fylld med moderns favorit typ av punch. Placera små plast storkar transporterar barn inuti en ice cube fack och fyll upp det med punch. Frysa isbitar, och fylla upp en skål med blå punsch och lämna det i kylen tills festen börjar. Efter gästerna börja anlända, placera punch skålen på bordet och häll storken isbitar inuti skålen. Om möjligt, sätt en stor stork med en baby nära utsidan av skålen.