mynewspapers.net

Dekorationer bröllop kolumn

Dekorationer bröllop kolumn


Dekorativa kolumner lägga elegans till ditt bröllop inredning bara två av många idéer är att använda dem till att linje i gången vid din ceremoni eller att rama in tabellen brud i receptionen. Hyrd kolumner är oftast vita och ganska vanligt, men du kan lägga till några "wow" till kolumner med hjälp av dekorativa element och knyta dem till ditt bröllopstema eller färger.

Cap inredning

Skapa cascading topiaries ur verkliga eller silke blommor och grönska att dekorera den kolumn gemensamma jordbrukspolitiken. Ordna dina blommor i ett block av blommig skum. Bifoga skum överst i varje kolumn med dubbelhäftande tejp. Fäst grönska såsom ormbunkar ytterkanterna på skummet så att grönskan kaskad 6 eller fler inches ner från toppen av kolonnen. Använda rosett formklippta bollar för att dekorera din kolumn. Dessa färdiga formklippta bollar har små konstgjorda rosetter dekorera hela ytan och finns på hantverk-butik blommig avdelningar. Välja kulor med en diameter som upp i kolumner. Bifoga bollar till toppen av kolonnerna med dubbelhäftande tejp eller dem i grönska kransar och kransar på kolumnerna. Lägga till asiatiska flair i topparna på kolumnerna genom att limma blommig fjärilar på utsidan av solid-färgade runda papperslyktor. Placera ett batteridrivna ljus inuti varje lykta och ställa dem på kolumnerna.

Kransar och band

Linda verkliga eller konstgjorda blommor kransar runt kolumnerna. Blomma kransar lägga en trädgård känsla till ditt bröllop, oavsett om det är utanför eller inuti. Antingen svepa kransar löst och låt massor av vita kolumnen därunder syns igenom eller Linda in kolumnerna först i tjock grönska och därefter svepa in blomma girlander över grönskan. Använda murgröna i stället för eller förutom blommor. Linda en sträng av vita semester lamporna runt varje kolumn med murgröna att lägga till atmosfär i en kvällsmottagning och ge ytterligare belysning. Vira två koordinerande färger av band runt kolumnerna och knyt dem i en stor rosett på toppen. Antingen svepa band tillsammans i en spiral eller Linda in varje färg i motsatt riktning för att bilda ett kors effekt.

Tyg

Drapera tyll över toppen av kolonnen. Använd en tillräckligt stor bit för att nå marken på alla sidor. Vira band runt tyll från botten av kolonnen in i en spiral eller använda två stycken för att bilda ett kors effekt. Knyta band till en rosett på toppen. Låt den extra tyll till poolen längst ner i kolumnen. Linda en vriden bit färgad tyll eller satin runt kolumnen från botten till toppen. Knyt en sträng av samma tyg i en båge överst i kolumnen. Tuck single blommor eller grönska mellan tyg och kolumn vacklade mellanrum. Knyt band i en kontrasterande färg på längden med jämn mellanrum för en variant på denna idé, innan inslagning tvinnade tyget runt kolumnen. Detta kommer att lägga mer textur till tyg garland. Stoppa små blommiga sprayer eller baby's breath stjälkar i band bågar efter inslagning kolumnen. Istället för att använda en sträng av tyg på toppen, Använd sedan ett brett band runt toppen av kolonnen, Linda den runt tyg garland tätt och sedan binda i en båge. För båda dessa variationer kan binda längder av fiskelina runt tyget och kolumn vid jämna intervall att hålla det på plats.