mynewspapers.net

Dekorationer baby Safari

Dekorationer baby Safari


Om du och din familj älskar djur, och du vill passera detta intresse till den nya babyn, kan du dekorera barnkammaren med "baby safari" accenter. De rika färger och mönster som du kan använda kommer att göra rummet tilltalande och välkomnande för ditt barn.

Användningsområden

Skapa safari dekorationer som kommer att tjäna flera funktioner i rummet. Använda brun eller tan som bas färg för barnets sängkläder, och välj en Babyfilt som har baby versioner av safari djur, dvs zebror, lejon, och apor för att vara märkbart dekorativ artikeln i barnets spjälsäng. Välj en lampa med zebra eller cheetah print att placera på nattduksbordet för belysning för rummet.

Betydelse

Pryder väggarna med jätte klistermärken av safari djur, tillsammans med inredning som hjälper ditt barn att bli bekant med bokstäver och siffror. Till exempel, placera tre lejon unge klistermärken i ett område på väggen, och måla numret '3' bredvid dem. Eller måla en bokstaven "Z" på väggen, och placera vägg dekor som har zebror runt bokstaven.

Överväganden

Tycker om ytterligare möbler objekten i ditt barns rum förutom spjälsängen som du kan pryda med 'safari' bilder. Om det finns en tabell eller Nattduksbord i ditt barns rum, accent det med safari-tema objekt, till exempel en liten safari hatt, en plast kamera eller plysch uppstoppade djur som lejon ungar eller baby giraffer. Lägga till en rapningar tyg, lampa eller elektriska ljus med djur print ytterligare bildskärm 'safari' titta.