mynewspapers.net

Definitionen av läroplanen justeringLäroplanen justering har blivit en allt viktigare del av läroplanen och utveckling i offentliga skolor. Läroplanen justering eller läroplanen mappning ser till att de offentliga skolorna är i linje med kraven av nationella och statliga regeringar samt att förbättra undervisningsmetoder genom att öka kommunikationen mellan lärare.

Definition

Enligt Districtadministration.com, läroplanen justering är den "justering mellan läroplanen och en eller flera av följande element: statliga normer, standardiserade tester och/eller statliga tester, läroplan-embedded tester, student tilldelningar, lektionsplaneringar, läroböcker och instruktion." Processen förhindrar lärare från överlappande eller hoppa över innehåll som är nödvändiga för att uppfylla statliga och nationella normer. Läroplanen justering underlättar kommunikationen mellan lärare som de planerar för både horisontella och vertikala justering av läroplanen.

Lodrät justering

Lodrät justering av läroplanen planerar läroplanen över årskurser, från dagis genom gymnasiet, bygger på instruktion baserat på standarder. Korrekt lodrät läroplanen justering förbättrar elevernas resultat genom att minska mängden instruktions tid konsumeras med nytt undervisning begrepp. Lodrät justering är beroende av vertikalt justerad stat-baserade standarder och utvärderats genom statliga testning.

Vågrät justering

Vågrät justering är anpassningen av läroplanen som undervisas av lärare i en gemensam klass nivå. Denna anpassning är många gånger kallas en "pacing guide". Vågrät justering erbjuder lärare med en guide, eller målet, för sin undervisning. Det hjälper också eleverna genom att se till att varje elev är tillräckligt förberedda för nästa klass och staten bedömning.

Inget barn kvar Act från 2001 (NCLB)

Enligt en rapport av Betsy Case, Ph.D. för Pearson, den nr Child Left Behind Act (NCLB) 2001 krävs att varje stat administrera standardiserade prestation bedömningar och att de måste anpassa med standarder i engelska, matematik och vetenskap. Passagen av NCLB har pedagoger att skapa vertikala och horisontella läroplanen linjeföring för att uppfylla normerna i NCLB och förbättra sina studenter bedömning poäng.

Läroplanen Team

De flesta skoldistrikt börjar justeringsprocessen läroplanen genom att bilda en läroplan team. Detta team består av lärare, Institutionen ledare, innehåll specialister och administratörer som arbetar tillsammans för att skapa kartan läroplan. En läroplan karta är flytande dokument som ständigt bör ses över och förbättras. En läroplan karta bör behandla utbildningsbehov av hela student befolkningen som serveras och bör fånga innehåll och kompetens varje lärare i skolan är undervisning. De bör också sträva efter att leverera visionen om innehåll karta i ett lätt att läsa, visuellt format för lärarna att använda i lektion planering.