mynewspapers.net

Definitionen av en fast fond

Definitionen av en fast fond


En fond kan investerare att delta i en grupp som förlägger deras fonder med en grupp av expert pengar chefer och andel i eventuell vinst eller förlust fonden gör. Öppna den avslutade fonder kan investerare att köpa eller sälja andelar i fonden vid någon tid att göra fondens värde fluktuerar och svårt att värdet under en lång tid.

Historia

Tanken på fonder med investerare lita en finansiell expert att investera sina pengar klokt under en lång tid kan spåras tillbaka till 1700-talets Holland, 2006 investeringar företaget världsfaktumet bokar rapporter. Brittiska investerare snabbt hoppat på denna nya form av investera på aktiemarknaden och genom fonder från 1800-talet hade blivit en av de stora investeringar i Storbritannien. Efter oss inbördeskriget investerarna från Europa finansieras återhämtningen i Amerika och 1924 grundades den första öppna slutade fonden i USA staden Boston.

Öppna slut

En öppen slutade fond verk av investeringsexperter att välja ett antal investeringar att investera medel av en grupp investerare, enligt Komo nyheter. När pengarna är investerade värderas i fonder av totala priset på aktierna investerats i av fondförvaltare. När en investerare beslutar att köpa eller sälja aktier i fonden kostnader värderas som en total fondens värde i stället för priset av en enda del.

Fördelar

Ett öppet fond har många fördelar jämfört med andra former av grupp investeringar, inklusive det faktum att en grupp av investeringar är ofta en säkrare investering än att investera i en aktie eller lager. Eftersom en öppet fond kan investeras i eller säljs helst stora kan förluster ofta undvikas genom spännande fonden vid en lämplig tidpunkt, 2006 investeringar företaget faktum boken rapporter. Se till att en fond undviker att investera i en enda bransch kan undvika förluster i samband med kämpande industrier på börsen.

Slutna fonder

Ett öppet fond kan acceptera så många eller så få investerare som de vill, med mer investeringar som görs varje gång växer antalet investerare. Stängda slutade fonder skiljer sig genom att vara handlas på börsen och utfärdar ett visst antal aktier. Till skillnad från öppna slutade fonder där värdet kan variera erbjuder i hög grad en sluten slutade fond dess bästa värde när först utfärdades ofta under medel fulla marknadsvärde.