mynewspapers.net

Definitionen av en droppe kex

Definitionen av en droppe kex


Släpp kex är ett bra alternativ för någon som vill göra kex snabbt. Piska kexen upp med endast några råvaror, plats på en stekpanna och grädda i en Nafsa. De är lätt att göra, eftersom du inte har att knåda degen, rulla ut och skär ut kexen.

Skapa kex

Följ receptet som du väljer och blanda de torra och våta ingredienserna. Sedan gradvis lägga till torr till våt och rör dem ihop. Släpp kex degen bildar inte en tät boll som degen för ett kex som du rulla ut. Eftersom droppe kex degen har mer vätska än andra typer av kex, degen är ofta tjock, klibbig, knölig och ojämn.

Baka kakor

När degen är beredd, ska du baka dem omedelbart. Till skillnad från kex degen som du kommer att rulla ut och skär i former, kan inte du chill här degen i kylskåpet om du vill bibehålla dess lätt konsistens. Förbereda en stekpanna med smör eller olja. Ta en sked och släpp kexen på pannan av skedar. Eftersom du inte kommer att fungera med den här degen knåda den och rulla ut, har din drop biscuit en skarp exteriör och en ljus, fluffiga interiör.

Smaker

Kan du släppa kex i alla möjliga smaker. Lägga till ost och svartpeppar eller salladslöken i din kex smet för en salta kex. Använda kärnmjölk för en smak som liknar traditionella kärnmjölk kex serveras i den amerikanska södern. Du kan även göra söta droppe kex som kommer att likna en scone genom att lägga till socker och hackad torkad frukt.

Användningsområden

Göra drop kex som du kan använda för varje måltid under dagen. Piska upp några enkel droppa kex och servera med smör och marmelad till frukost. Cheddar eller lök kex par väl med en lunch eller middag. Du kan även använda drop kex som en ihopkoppling att kyckling och dumplings eller soppa för att suga upp smaken.