mynewspapers.net

Definiera en låg inkomst familjen

Definiera en låg inkomst familjen


Många under anställd hushåll enheter av regeringen anses vara "familjer med låga inkomster" och kan hittas berättigade till vissa typer av statligt stöd och hjälp. Korrespondent föränderlig ekonomi, de ekonomiska riktlinjerna som definierar en låg inkomst familj varierar med jämna mellanrum. Korrekt information att definiera en låg inkomst familj är alltid tillgänglig online eller på din lokala avdelning av mänskliga tjänster.

Inkomst Guidlines

Definiera en låg inkomst familjen


Från och med 2009 rapporterade US Department of Health and Human Services att den låg årsinkomsten nivåer varierar från £10,559 årligen för en familj på en till £36,084 för en familj av åtta eller mer. Den bara staten undantagen till de nationella fattigdomsgränsen riktlinjerna är Hawaii och Alaska. Det Federalt kontor av ekonomiska möjligheter fastställs separat låga inkomster riktlinjer för Alaska och Hawaii, början 1996 och denna praxis fortsätter. Hawaii's låga inkomster är £12,148 för ett en-medlem hushåll till £41,496 för åtta eller fler familjemedlemmar. Alaskas låg inkomst familjen stödberättigande varierar från £13,191 för en familjemedlem till £45,132 för åtta familjemedlemmar.

Stöd till familjer med låga inkomster

Definiera en låg inkomst familjen


I rikstäckande ansträngningar att förhindra hunger, hemlöshet och arbetslöshet, ges många arbetande hushåll rätt till en mängd olika statliga bidrag som kallas "arbete stöder." Vissa arbete stöder liknar typerna av förmåner som ska till arbetslösa socialbidragstagare, andra inkluderar college undervisning bistånd, skatt förberedelse och tjänster av sådan karaktär. Med undersysselsatta familjer med arbete stöder kan många att undvika att behöva vända sig till regeringen för komplett stöd. Hushåll som uppfyller behörighetskraven för detta typ stöd definieras som familjer med låga inkomster.

Finns riktlinjer fastställs före eller efter skatt?

Definiera en låg inkomst familjen


Beroende på vilka typer av program du är intresserad av att ansöka om, varierar fastställa enskilda låga inkomster riktlinjer från program till program och stat till stat. Vissa statliga biståndsprogram beräkna fattigdomsnivåerna enligt sökandens bruttolön medan andra kommer att titta på (efter skatt) nettobeloppet. Du måste kontakta varje enskild organisation att få reda på vilken politik som används för beräkning av inkomst behörighetskrav.

En vanlig missuppfattning

Tvärtemot vad många tror har inte en hushåll enhet vara helt arbetslös anses vara en låg inkomst familj. Familjer kan ha flera arbetande medlemmar, men fortfarande lägre än den nationella fattigdom och uppfyller behörighetskraven för olika biståndsprogram. Allmänt är en familj som tjänar en bruttoinkomst som är under 200 procent av nuvarande nationella fattigdomsgränsen låginkomstländer familj. Inkomst krav varierar därför att antalet barn och arbetande vuxna i hushållet.

När ändrar riktlinjerna?De riktlinjer som avgör vilken nationell fattigdom kan ändras varje år. Varje år Federal Register uppskattar konsumenten prisändringarna för det kommande året baserat på statistik från de senaste år som går. Årliga fattigdom nivå riktlinjer publiceras i slutet av januari varje år av Federal Register. Kontakta din lokala avdelning av mänskliga tjänster för att ta reda på aktuella fattigdomsnivåer att avgöra huruvida din familj faller i kategorin låg inkomst.