mynewspapers.net

Declutter listor

Declutter listor


Decluttering hemmet är en av de enklaste sätten att uppdatera och ändra dess utseende. Minska röran kan vara en överväldigande uppgift. Om du planerar att declutter ditt hela huset, är att göra en declutter lista det bästa sättet att organisera företaget. Göra ett rum-för-room plan och lista ut var och en av de uppgifter som behövs för att declutter varje rum. Organisera projektets declutter och bryta upp i mindre uppgifter blir det mycket lättare att tackla.

Instruktioner

• Göra en lista över alla de viktigaste områdena i varje rum. Till exempel om du arbetar på decluttering ett sovrum, lista objekt som garderober, lådor och lådor.

• Skriv ner alla decluttering artiklar som ska göras under alla delar av rummet. Detta är en detaljerad lista. Se till att inkludera alla de områden som du behöver declutter.

• Skriva om listan declutter så att varje rum delas upp i logiska avsnitt. Prioritera vilka områden du kommer att ta itu med först och i vilken ordning. Som du markerar varje avsnitt från listan, kommer att du känna mycket nöjda och produktiva.

• Göra samma sak för varje rum i ditt hus som du decluttering. Skriv inte alla listor samtidigt. Skriv listor precis innan du kommer att decluttering särskilt rummet.