mynewspapers.net

De vanligaste problemen med biologiska toaletter

De vanligaste problemen med biologiska toaletter


Komposterande toaletter är tippad som vattenlösa, enkla, lågteknologiska toaletter. Initiativtagarna noterar kompostering toaletter använder naturliga processer för att aktivera mänskligt avfall in i "en värdefull jord ändring," enligt webbplatsen Gråvatten åtgärder. Skriver för The Christian Science Monitor, personal författaren Alexandra markerar noterar flera problem med kompostering toaletter, är inte minst som de "illaluktande." Lämnar åt sidan rättsliga bekymmer och lukt problem, kan biologiska toaletter också drabbas av pest kontrollfrågor och allmänt kompostering fel.

Toaletten lukter

Skriva för den nationella byggnad Colloquium--sydväst, den tidigare direktören för Humboldt State University's Center for lämplig teknik Ron Sutcliffe anteckningar, "lukter tenderar att vara inneboende i mest kompostering toaletter." Monitor författare markerar har påpekat, "Lukt kan vara ett problem, trots vad många tillverkare och förespråkar brottas." Kraven på en väl fungerande mulltoa bland ventilation, isolering av avfall, fukt, temperatur och tid och en fyllnadsmedel. Obalanser i ett krav kan innebära dålig lukt.

Toaletten Critters

Sutcliffe ser "största möjliga problemet" av biologiska toaletter som potentialen för toaletten för att bli en livsmiljö för vektorer. Flugor, fjärilar, myggor, råttor och möss kan "få tillgång till högar på mest geniala sätt." En författare stödja kompost toaletter står insektskontroll är en "försummade aspekt av kompost toalett utformning och användning." Periodiska insekt infestationer är"sannolikt att uppstå," från gnats eller kvalster till flugor.

Toaletten misslyckande

Om en komposterande toalett hög misslyckas, är lösningen inte att ringa en rörmokare och glömma det. Om du inte kan behandla komposten med korrigerande åtgärder, innebär en rekommenderad lösning på problemet att överföra kompost högen av mänskligt avfall till en eller två 55-gallon trummor stål. Lagra ordentligt täckta trummor för minst ett år på en varm plats. Flytta trummor till ett område där innehållet är begravda runt prydnads tillväxt endast. Häll ut innehållet och begrava med jord.