mynewspapers.net

De vackraste bröllop höjdpunkten

De vackraste bröllop höjdpunkten


Fastställa de vackraste bröllop hörnstenarna kan bero på många faktorer, till exempel om bröllopet är temabaserade eller säsongsbetonade, formell eller informell, eller inomhus eller utomhus. Med tanke på att enskilda begreppen skönhet är subjektivt, kan du behöva förlita sig på din smak och estetik. Den enda begränsningen när det gäller vilken typ av bröllop höjdpunkten att välja eller skapa är din fantasi.

Romantiska

Royal tabeller eller bred rektangulära borden, som vanligtvis ramar ett dansgolv, är populära, enligt blomsterdekoratör Darryl Murchison av Darryl & Co på bröllop i Houston hemsida. Uppfinningsrik blomsterarrangemang kan kaskad ner en royal tabell. Kandelaber eller lampor med pärlstav nyanser kombinerat med kort skaft blommor produkter en fantastisk panorama. Dessa bröllop hörnstenarna också integrerar exotiska växter, såsom gräs, baljor, suckulenter, jumbo bladverk och solrosor som har inga kronblad. Rosa stjälkar ersätter willow som bakgrund galler till blomsterarrangemang. Murchison råder brudar att fokusera på belysning för att säkerställa att hörnstenarna visas till effekt. Uplighting bör användas i receptionen. Om du föredrar en dramatisk effekt, kan du använda pinspotting, där en overhead, smal stråle av ljus lyser ner på mittpunkten.

Tema-baserade

Tropisk strand tema är omtyckt för bröllop. Hörnstenarna kan bestå av en liten sanddyn vita eller rosa sand. Dekorera dune med olika skal, som conches, cowries, kattens ögon, sjöstjärnor och snäcka. För att kontrast vit och orange skal, lägga till tång och drivved. Komplett i centrum med gnistrande korall och mjuka värmeljus så att stommen till glimmer och glöd. Ordna tiki ficklampor längs rummet omkretsen. För ett Medelhavet-tema bröllop, kan du skapa en fantastisk stommen med lampor gjorda av vinflaskor, omger dem med vinstockar och druvor.

Säsongsbetonade

Bröllop hörnstenarna som fångar en säsong, såsom jul, kan göras vackert och billigt. För ett vinterbröllop, hörnstenarna kan variera från utarbeta pepparkakshus till en julgran dekorerad med ornament, glitter och ängel hår. På basen av en tree mittpunkten, sprida faux snö och lägga till inslagna presenter. Lace Ljusstakar med tranbär att tillhandahålla en röd accent till systemet med vit och grön färg. För en höst bröllop, urgröpt pumpor fyllda med frukter och blommor kan bilda en mittpunkten som antyder av skörden och överflöd.

Utsidan-the-Box Creative

I motsats till traditionella blommig hörnstenarna, do-it-yourself kreativa hörnstenarna kan lägga till en påfallande minnesvärd aspekt till ditt bröllop. Skapa ett foto collage som fångar tidslinjen i ditt förhållande, från dag två mötte till bröllopsdagen. Omge bilden med minnessaker, som dikter, konsertbiljetter och favorit CD-skivor. Använd hörnstenarna som visar levande djur, som en nyckfull fågelbur med två turturduvor eller en skålformad akvarium med exotiska fiskar.