mynewspapers.net

De topp tio mest eftertraktade arbetstillfällen

De topp tio mest eftertraktade arbetstillfällen


I dessa tuffa ekonomiska tider, är många jobb eftertraktade. Jobb folk seek är beroende av sina färdigheter, intressen och område där de lever. Den mest eftertraktade jobb betalar bra, erbjuda bra förmåner och erbjuda tillväxtmöjligheter. Flera företag genomföra undersökningar för att ta reda på vilka jobb är bästa enligt en mängd olika parametrar. Några förteckningar över bästa jobben Skapa stor entusiasm bland arbetssökande som de blir de några av mest eftertraktade arbetstillfällen i USA.

Lista 1

I 2010, rapporterade CNN Money webbplatsen att pengar och Payscale.com samarbetar för att skapa en bästa jobb lista baserad på "stora betala, arbeta som är tillfredsställande och stora tillväxtmöjligheter" Dessa jobb inkluderar programvaruarkitekt, läkare assistent, managementkonsult, sjukgymnast, miljö ingenjör, civilingenjör, databasadministratör, Försäljningsdirektör, auktoriserad revisor och biomedicinsk ingenjör.

Lista 2

CareerCast.com rundade upp de mest eftertraktade efter jobb i 2011 genom att betrakta "arbetsmiljö, fysiska krav, outlook, inkomst och stress." De fann att många av de översta jobb bestod av att arbeta med siffror och datorer. De är programvaruingenjör, matematiker, statistiker, dator system analytiker, meteorolog, biolog, historiker, audionom och tandhygienist.

Lista 3

Efterkrigstidens stora barnkullar påverkas rankingen på undersökningen på U.S. News creative och service; hälso-och sjukvård; sociala tjänster och teknik. Varje kategori har mellan 8 och 13 jobb. På toppen i kategorin hälso-och sjukvård--massage terapeuter på grund av den förväntade jobbtillväxten i fältet. De bygger sina resultat på "jobb-tillväxtprognoser, lön data och andra faktorer som arbetstillfredsställelse."

Lista 4

Svag sysselsättningen i Förenta staterna har människor söker jobb där det inte finns alltför många sökande. Dessa jobb betalar inte så mycket eftersom lönen är inte en faktor i resultaten av undersökningen. Monster webbplatsen överst 10 svåraste jobben att fylla enligt Manpower agency som säljare, sjuksköterskor, tekniker, restaurang och Hotell arbetstagare, chefer, läkare, ingenjörer, kundservicepersonalen, skickliga hantverkare och drivrutiner.