mynewspapers.net

De tecken som en strömbrytare är stekt

De tecken som en strömbrytare är stekt


Effektbrytare är automatiska switchar för att skydda ett eluttag från skador. Olika tecken tyder på att en brytare är stekt. Tänk på att en stekt kretsbrytaren inte får fastställas med en ren ersättning. Vid något av dessa symtom, kontakta en professionell elektriker för att inspektera din brytare och panel och se till att det är fast ordentligt och säkert sätt.

Elektriska flöde

När el inte flyter genom eller kretsen inte vistas, kan detta vara ett tecken på en stekt brytare. Testa gå runt med en Spänningsprovare eller multimetern för att fastställa den el som passerar genom den--låg El innebär att strömmen inte flödar genom kretsbrytaren som det ska. Testa också tecken på en stekt brytare av stänga av brytaren och koppla bort alla apparater och enheter som är anslutna med kretsen att se om det kommer att återställa. Om banan är tänd utan elektriska flöde, men resor när du slår på en specifik apparat, kontrollera apparaten och brytaren. Var försiktig när du utför dessa tester. Återställ brytaren, stänga av kretsbrytaren och alla elektriska enheter är associerade med det och sedan aktivera brytaren igen.

Vatten exponering

Exponering för vatten eller fukt kan orsaka en brytare att handla upp. Överdriven exponering eller nedsänkning i vatten kommer att orsaka din brytare kan dåligt eller eventuellt stänga ned. Om din brytare har haft vatten exponering under alla omständigheter, kommer att brytaren behöva ersättas. Om du inte har elektriska erfarenhet, för din säkerhet, bör brytaren alltid vara utcheckat av en professionell elektriker innan du försöker reparationer.

Handtag

En lös kretsbrytaren handtag anger att effektbrytaren är problemet (och kommer att behöva bytas) snarare än bara en kortslutning eller power overload. Om handtaget verkar halta och låser inte in i dess "på" och "off" positioner, det kan betyda att du har en stekt strömbrytare. Ersätta kretsbrytaren.

Bränning

När en strömbrytare överhettas eller brännskador, kommer detta stek kretsbrytaren. Alla synliga tecken är som en svart brända fläck runt brytare, hölje eller korrosion runt ändarna, en indikator av en bränd strömbrytare. Tecken på brännaren och slitage måste hanteras av en professionell elektriker eftersom det kan finnas problem med den krets, som inte korrigeras med en ny strömbrytare. Om det är en brännande lukt eller om du se gnistor, huvudsakliga kretsbrytaren bör vara avstängd på panelen huvudsakliga elektriska tjänsten omedelbart.

Bus Bar

Ett problem med breaker panel busbaren kan visas som om brytaren är dålig och kan orsaka makt inte att generera till brytaren själv. En skadad busbaren inte kan lösas genom att ersätta kretsbrytaren eftersom varm buss baren är viktigaste kraften terminal av alla effektbrytare i panelen. Problem med bus bar kan inte repareras av en ersättare bus bar. I det här scenariot kräver en hela elektriska panelen ersättare.