mynewspapers.net

De som bäst passar för mörk ansiktsfärg män i bilder

De som bäst passar för mörk ansiktsfärg män i bilder


Få din bild tagen kan vara en mödosam uppgift fylld med frågor som bara kameran kommer att svara. Är ditt leende krokiga? Du blunda? Och om du är någon som har en mörk hy, dräkten du väljer gör att du sticker ut från bakgrunden eller blekna i det? Det finns några tips som gäller för mörk ansiktsfärg män som gör att du kan vara på din fotogenisk bäst när kameran fäster.

Var försiktig med mörka färger

Män med mörka hy bör vara försiktig med mörk kostym, särskilt i fotografier där mörkare färger kommer att smälta in i din mörkare hy, således bleknar du i bakgrunden av bilden. Det är inte att mörk kostym bör undvikas helt; Det är att en ordentlig kontrast behövs för att lyfta fram dina funktioner. Till exempel en svart, brun eller mörkt blå kostym kan inte vara perfekt för din hudton, men när det paras ihop med en ljus skjorta, kan det fortfarande se bra. Det är dock perfekt, att du väljer en färg färg som är lite ljusare än din hudton. I det här fallet är träkol grå förmodligen din bästa insats.

Inte vitt, men Bright

Frestelsen för mörk ansiktsfärg män, är att gå med helt vita kostymer som är ihopkopplade med en helt vit skjorta. Detta är ett misstag. Kontrasten mellan bakgrunden i bilden, din hy och din kostym färg kommer att vara skärande. Om du väljer att gå med den vita färgen, försöka välja en mörkare färg shirt för kontrast, som rosa. Dock om du verkligen vill dra nytta av din mörka hy, leta efter en bjärt färgade kostym eller en ljusare smak av mörk kostym. I ett fotografi, kan detta göra alla element (din hy, din mode, bakgrunden) smälter samman i en ögat tilltalande kombination.

Svarta strumpor blandning

Om du har en mörk hy, du dina strumpor att smälta in i din hudfärg. När strumpor sticka ut i en bild, det distraherar från vad som verkligen är viktigt i bilden--du. Undvik bruna strumpor och ljust strumpor därför. I stället sticka med svarta strumpor.

Experimentera innan Flash

Om du på allvar ser bra för bilden, experimentera med olika outfits mot olika bakgrunder innan det officiella skottet. Exempelvis har någon ta en bild på dig framför en vit bakgrund, sedan framför en mörk bakgrund. Även prova med din bild tagen mot andra natursköna bakgrunder. Prova olika poser från olika vinklar. Detta ger dig en uppfattning om vad som fungerar för dig framför kameran, och det gör samarbetsupplevelse med fotografen mer lönsamma.

Kameran överdriver

En sista tumregel som alla behöver komma ihåg är att kameran överdriver allt om dig. Så blir liten stubb på ditt ansikte som ser eleganta personligen plötsligt en ovårdad massa behåring i ett fotografi. Lite extra haka fett kan se ut som lager av hakan fett en gång kameran snaps. Samma sak gäller med kostym färger och hy. Kameran kommer att överdriva. Ha detta i åtanke när du väljer vad du bär för ett fotografi.