mynewspapers.net

De negativa effekterna av Utomäktenskapliga affärer på barn

De negativa effekterna av Utomäktenskapliga affärer på barn


Utomäktenskapliga affärer påverkar alla i familjen inklusive barn. Även om barnen inte utsätts för eller medvetna om affären, kan det fortfarande ha långvarig, negativa konsekvenser i deras liv. Dessa konsekvenser kan även uppstå om barnet är för ung för att förstå vad som pågår.

Känsla av avvisande

Medan affären äger rum, föräldern som är inblandade i affären är ofta fokus åtminstone en del av hans känslomässiga tid och energi utanför hemmet. Föräldern är ofta inte ens medvetna om att hans fokus ligger någon annanstans. Barn mening att de har blivit mindre viktigt eller att överordnat spenderar mindre tid med dem och detta kan få dem att känna oro, skrämde och förkastats. Dessa känslor kan vara utställda som symtom inklusive bed-wetting, klängande, tumme-sugande och andra uppmärksamhetssökande beteenden.

Utagerande

Äldre barn som reda sina föräldrar har Utomäktenskapliga affärer tar ofta affären som en personlig förolämpning. Dessa barn kan agera ut, om det är i hemmet eller i skolan. Barn känner att när den fusk föräldern berättar lögner, föräldern inte bara ljuger att maken utan att barnet också. På samma sätt om föräldern använder ursäkt för att inte vara glad i förhållandet för hennes affär, anser barnet att de är del av förälderns olycka. Agerar ut blir barnets sätt att försöka visar ilska mot sina överordnade.

Låg självkänsla

Flickor vars fäder har fuskat på deras mödrar ansikte särskilda frågor. De växer ofta upp Arga män och osäker på deras relationer eftersom de har lärt sig från erfarenheter som män kan fuska. De också förlora förtroende och har lägre självkänsla eftersom de fick se sina mödrar vanhedrats av deras fäder.

Den äktenskapliga affär cykeln

Barn vars föräldrar har haft Utomäktenskapliga affärer kan växa till har sina egna angelägenheter. Denna koppling är särskilt starkt i pojkar vars fäder inte var ångerfull av sina egna angelägenheter. Pojkar i dessa situationer kommer att se frågor som normala aktiviteter eller lämpliga lösningar på äktenskapliga problem. Barn växer också upp uppfatta kön som en casual act och trohet som något som kan brytas.