mynewspapers.net

De mest populära sovrum färg färgerna



Eftersom sovrummet kan du gå till vila, sova och koppla av, skapar färgerna du måla rummet du känner dig lugn, avslappnad och i fred. Det är därför många populära sovrum färgerna är luftig och ljus. Dessa färger är avsedda att förvandla ditt sovrum till en personlig reträtt.

Neutrala

I färglära, är de enda neutrala grå, vit och svart. I interior design är neutrala grå, beige och alla färger blandat med grå om grey är den dominerande färgen. Neutrala färger är svala och recessiv och de matchar de flesta möbler. Dessa färger få en touch av elegans och värme till ett rum utan att göra ett djärvt uttalande, vilket gör dem bland de mest populära färgerna för sovrum-- och verkligen, alla rum.

Pasteller

Pasteller är varma eller kalla färger som har lättat på ballasten med mycket vit. Populära pasteller ljus för sovrummet inkluderar lavendel, gul, ljus havet grönt, mjukt rosa och pulver blå nyanser. Dessa färger ger en feminin touch till ett sovrum och look fabulous ihopkopplade med blommig inredning, andra ljusa pastellfärger och vita möbler och tillbehör. Dessa färger har en ljus, ren kvalitet som fungerar bra i små rum utan en massa dagsljus.

Jordfärger

Populära sovrum jordfärger som sand, tan och salvia skapa en känsla av värme och intimitet. Dessa färger matchar bra med trä och nyanser av brunt. Som neutrala, dessa färger är allmänt recessiv och lugnande, men jordfärger är mer bindande att en nyans av en viss färg och möbler bör göras för att matcha den färgen.