mynewspapers.net

De mest effektiva elektriska radiatorerna

De mest effektiva elektriska radiatorerna


Även elektriska radiatorer kan ibland ha 100 procent energieffektivitet, bränns endast omkring 45 procent av bränslet att generera el. Dessa elektriska apparater är därför inte som energieffektiva som fossila bränslen-powered radiatorer. Effektiviteten i elektriska radiatorer bestäms både av kylaren förmåga inte att slösa el och dess förmåga att effektivt värme föremål och rum. Föremål och rum som inte effektivt värms upp av radiatorer kräver mer värme, orsakar mer el slösas bort.

Forcerad luft

Elektriska ugnar för forcerad luft kraft luft genom kanalen och rum ventiler där en El-drivna värmare värmer upp luften. Denna luft pumpas sedan i hela huset med hjälp av en El-fläkten. På för att maximera effektivitet är att säkerställa att alla värme absorberas i luften och att ingen värme går till spillo, vilket kräver mer el för att värma luften.

Olje kylare

Radiatorer kan öka totala energieffektiviteten i hemmet om de används i mycket stor hem, enligt värmare hem. Ugnen är placerad på en mycket låg nivå och kylaren är aktiverad i delen av huset där gästerna önskar varmare temperaturer. En sluten värmeelement kan hetta upp oljan och låt värmen successivt stiga upp från toppen av element, värme i rummet.

Elpanna

Tvingade luften pannor värma vatten med elektricitet. Det uppvärmda vattnet cirkulerar genom huset, ibland med hjälp av en el-driven pump. Cirkulationen i hela huset orsakar värme att utstråla genom olika platser, till exempel väggar och golv. Denna typ av elektrisk energi radiator är billigare när elpriserna är låga, men är dyrare än fossila bränslen när el kostnader är höga.

Baseboard radiatorer

Baseboard radiatorer överför värme från ett värmeelement till luften runt elementet och också värmer luft, vilket gör att luften för att expandera och stiga av baseboard kylaren. Baseboard radiatorer tenderar att orsaka fukt ansamlas på Fönstren av hemmet om baseboard radiatorerna är den enda element som används i hemmet, enligt grön energi effektiv hem. Radiatorerna används därför bäst tillsammans med andra uppvärmning lösningar.

Lös Radiative värmare

Lös radiative värmare direkt luft i ett rör, och röret värms sedan med el. Värmaren släpper också infraröd strålning, som slår objekt och orsakar objekt som värme. Radiatorerna är mer benägna att sätta objekt på eld än andra radiatorer om de är för nära. Därför, ägare ska köpa radiative värmare som stängs av automatiskt när de är för nära ett annat objekt.