mynewspapers.net

De högsta utbetalande redovisning jobb

De högsta utbetalande redovisning jobb


De flesta revisorer hitta sysselsättning i ett bolag eller revisionsbolag. Efter år av erfarenhet dock flyttar några till förvaltning, övervakar arbetet som andra revisorer. En handfull av dessa chefer flytta på senior nivå för hantering, som erbjuder den största potentialen för en lukrativ lön.

Redovisningschef (CAO) eller Chief Financial Officer (CFO)

I företagens redovisning är den högst betalda revisor eller finansiella professional en chief accounting officer (CAO) eller ekonomidirektör (CFO). Dessa individer är senior-nivå chefer ansvariga för alla områden i företagens redovisning och/eller finanspolitik. Sina arbetsuppgifter ingår normalt förvaltning och tillsyn av alla bolagets bokföring och avdelningar, exempelvis kundfordringar, svarar betalas, budgetering, lön och revision. De kan också hantera alla områden för tillgången och riskhantering, inklusive fastigheter, inköp, upphandling och försäkringsskydd. CAOs eller CFOs måste ha många års erfarenhet av redovisning eller finansiering. Dessutom, håller de vanligtvis en kandidatexamen i redovisning, tillsammans med antingen en CPA (certifierad offentlig redovisning) licens eller magisterexamen i redovisning, finans eller företagsekonomi.

Redovisning fast Partner

Revisorsnämnden samråda med kunder på olika bokförings- och finansiella behov. Företag kan specialiserar sig på ett antal områden som revision, skatteplanering, skatt förberedelse och investment management. Liknande till advokatbyråer, redovisning företag har senior-nivå chefer eller leda partner på personal. Dessa rutinerade proffs är de högsta betalda i revisionsbyråerna. De ansvarar för förvaltning och tillsyn av en viss avdelning eller område av koncentration. Detta inkluderar klienter, rekrytering och utbildning unga talanger, avdelnings budgetering och hantera dagliga verksamhet. Hantera partners måste ha många års erfarenhet i offentlig redovisning. Dessutom måste de hålla minst en kandidatexamen i redovisning tillsammans med en CPA (auktoriserad revisor) licens i den stat där de tränar.

Andra högt betalda redovisning jobb

Det finns också ett antal andra jobb som betalar mycket bra i på redovisningsområdet. Många av dessa positioner är i hantering som controller (eller känd som comptroller i icke-vinstdrivande), finansdirektör, revision manager och kassör, medan andra är mer high-tech eller specialiserade redovisningsfunktionerna som kriminalteknisk redovisning, budget analys, revision och beskattning.