mynewspapers.net

De hälsosammaste yoghurt att ätaYoghurt är ett bra sätt att stödja din hälsa. Det är höga i protein och kalcium, som medhjälpare i öka immunförsvaret. Inte alla yoghurt är skapade lika; många är full av mättat fett, socker och kalorier. Att välja rätt yoghurten är lätt om du förstår grunderna och jämföra etiketter. Leta efter saker som socker, levande eller aktiv kulturer och USDA organic symbolen för de mest hälsosamma alternativ.

Yoghurt

Yoghurt är allmänt tillgänglig, varierar avsevärt i sundhet. Läs etiketten och titta på mängden socker, mättat fett och kalorier och jämför med etiketter på andra yoghurt. Överväga låg fetthalt och vanligt alternativ för de bästa förmånerna. Toppa med din egen frukt och nötter för extra näringsämnen.

Yoghurt med probiotika

Probiotika är ansedda "goda bakterier" för tarmen. Det är jäst från mjölk med levande eller aktiv kulturer. Probiotika kan förbättra laktosintolerans, förstoppning och andra matsmältningsproblem, såsom colon irritabile.

USDA ekologisk yoghurt

Produkter med USDA organic etiketten "Ekologisk" hålls till stränga bestämmelser om användning av bekämpningsmedel, hormoner och kemikalier i bearbetning. När du ser denna etikett, innebär det att produkten innehåller 95 procent till 100 procent ekologiska ingredienser. Om produkten säger, måste "med ekologiska råvaror, då 70 procent av ingredienserna vara ekologiska. Om ekologiska ingredienser bara konstateras i ingredienslistan, då innehåller det mindre än 70 procent.

Grekisk yoghurt

Denna yoghurt är tjockare, krämigare och mjukare än andra yoghurt. Den jäsande processen filtrerar bort vasslen via en cheesecloth väska. Yoghurt är något högre i kalcium, protein och levande kulturer, men dess mer syrlig smak är en fråga om personlig smak.