mynewspapers.net

De faror som kan uppstå när de bor i hemlösa skyddsrumEnligt av Institutionen för bostäder och stadsutveckling, från 2007 till 2009, nådde antalet familjer i hemlösa skyddsrum 170.000. Klart, hemlösa skyddsrum ger ett behov som är avgörande för människor utan hem, lever på gatorna--"i grovt." Även om hemlösa skyddsrum har den ädlaste avsikter, saknar många finansiering och säkerhet som de verkligen behöver, orsakar några hemlösa människor att uppleva de faror som kan uppstå när de bor i hemlösa skyddsrum.

Våldtäkt

Några hemlösa skydd är utformade för kvinnor och barn. men utrymmet är ibland begränsat, och kvinnor tvingas att välja mellan att bo i ett co-ed skydd eller sova på gatan. Både vuxna kvinnor och unga flickor chans att bli våldtagen på natten i några co-ed skydd. Om skyddsrummet är överfulla, sedan personal och säkerhet inte kan hålla ett öga på alla.

Stjäla

Inte alla hemlösa är i exakt samma situation: vissa är nyligen hemlösa medan andra har varit på gatorna i år. Hemlösa människor som bär runt en viss mängd ägodelar kan vara rädd för att sova i hemlösa skydd eftersom andra kan stjäla de få poster de fortfarande har. Mänskliga rovdjur som bokstavligen har ingenting kan stjäla handskar, rockar och små mängder av pengar från andra människor som försöker få lite sömn i skydd.

Våld

Hemlösa skyddsrum kan sakna rätt säkerhet. När ett rum fullt av trötta, hungriga och kalla människor träffas, då tar det inte mycket för en person att komma ut på linjen och för en kamp för att bryta ut. Människor kan få ont eller ens dödade när vapen eller knivar är inblandade. Ibland psykiskt sjuka människor som inte har råd med sin medicinering i hemlösa skyddsrum kan surra på andra utan anledning alls.

Sjukdom och sjukdom

Eftersom hemlösa människor saknar medicinsk vård, kan ett härbärge fyllas med människor med förkylningar och influensa och andra sjukdomar. Dessa människor sover på nära håll, så oddsen att passera bakterier runt i rummet är bra. Några hemlösa människor kan inte ens inser att de har en sjukdom--sexuellt överförbara sjukdomar, HIV-- och kan föra sjukdomen vidare till andra människor som de träffa genom oskyddat sex eller gemensamma nål.