mynewspapers.net

De bästa Windows ljud förstärkare

De bästa Windows ljud förstärkare


Sund smakförstärkare är program eller plugins som är utformade för att förbättra ljudkvaliteten i media. Detta kan innebära enkla inställningar som balansera mängden bas och diskant som avges från en produktion eller mer avancerade förinställningar som fördjupa lyssnaren i HD-uppspelning. För dem som inte vill ladda ner något ljud förbättra programvara, redan erbjuder förinstallerat ljudfunktioner som kan vara Windows finns inom systemets "Kontrollpanelen" och kräver inte någon teknisk kunskap att justera. Fortfarande, det finns många sofistikerade medel tillgängliga för nedladdning över internet.

Audio Enhancer Bongiovi DPS Plugin

Bongiovi Digital Power Station plugin behandlar hela ljudsystem för datorn det är installerat på. Detta innebär att enhancer kan förändra sättet du lyssna även streaming Internet video eller Internet-kommunikation. Ljudtekniken har en processor som söker igenom ljudsignaler i realtid och optimera det för uppspelning. Detta förbättrar tydligheten i detalj och reglerar funktioner som volym och bas svar på särskilda högtalarutgången spelar igenom.

DFX Audio Enhancer

Detta ljud enhancer är en billig plugin för Windows Media Player som har en mycket funktionell grafisk förbrukaren gräns flat och digitala ljud-bearbetning variabler som 3D-surroundljud, Stereo atmosfär, High Fidelity restaurering, spektralanalysator och en förinställd till låten Association verktyg som gör att lyssnaren att finjustera ljudet för varje särskild låt de spelar. En begränsad version av insticksprogrammet kan laddas på gratis prov innan £13.30 investeringen också.

SoundPimp Audio Enhancer

SoundPimp Audio Enhancer är surround ljud teknik som är idealisk för professionella ljuduppspelning. Den innehåller variabler som neutraliserar och naturalise ljudet från din Windows-dator, men där det utmärker sig som ett ljud lösning är dess införande av ytterligare drivrutiner som öka ljud prestanda genom att kommunicera med datorns ljudkort. Genom att utnyttja Java ljud motor, ASIO4All eller Jack för Windows, kan du åsidosätta någon inbyggd Windows Ljud funktioner för att få bästa möjliga påverkan från förstärkare.

Breakaway Audio Enhancer

Ljud blandas automatiskt med Breakaway Audio Enhancer beroende på frekvensen av ljudet. Detta sker med hjälp av intelligent justering av volym dynamik och utjämning. De digitala remastering processorerna arbetar tusentals gånger per andra att hålla alla variabler spektralt balanserad. Breakaway skryta med att deras program är "samma professionella teknik används av DJs, radiostationer och webcasters." Högteknologiska flera band dynamiken till viss del till att bevisa detta.