mynewspapers.net

De bästa ursäkterna för att lämna ett parti tidigt

De bästa ursäkterna för att lämna ett parti tidigt


Det kan hända på någon part---du anländer och känns plötsligt som om du skulle hellre vara någon annanstans. Partiet kan vara för tråkigt, eller en gäst kan vara det att du har ingen lust att mingla med. Helt enkelt går ses som oförskämd i många fall, dock så vad som behövs är en bra ursäkt att lämna. Att göra en ursäkt för att göra din exit kan vara att föredra att skona värdens känslor. De bästa ursäkterna för att lämna ett parti tidigt bör vara enkelt och trovärdigt.

Babysitter väntar

Om du har barn unga nog att behöva en barnvakt, kan den sitter närvaro vara ditt utrymningsvägarna. Underrätta den part värden att din modell är inte bo mycket sent och att du måste komma hem till befria henne från hennes arbetsuppgifter. Denna ursäkt skulle också kunna arbeta om du har husdjur som behöver ta hand om. Hundägare kan behöva lämna partiet för att gå sina husdjur, medan kattägare kan göra anspråk på katten behöver matas.

Akut Situation

En sak om nödsituationer är att de är oförutsägbara. Om du befinner dig fastnat på en fest du inte vill vara på, är en plötslig olycka den perfekta ursäkten att lämna. Med din mobiltelefon om du hjälper till med denna ursäkt, som du kan låtsas vara ett telefonsamtal eller SMS. Vissa människor gå så långt att ha en person i beredskap att hjälpa dem att komma ur vissa situationer. Den standby personen kallar personen på festen vid en angiven tidpunkt, och om personen vill lämna partiet, han kan ursäkta sig själv.

Tidigt på morgonen

För nattliga fester, kan du bege ur partiet tidigt genom att informera den värddator som du har vakna tidigt. Skäl för en tidig morgon spänner från arbete till att hämta någon på flygplatsen tidigt. Flygplatsen ursäkt kan vara svårare för att dra bort, dock så sticka med ett arbete ursäkt. Du kan även välja att inte förklara varför du har en tidig morgon framför dig och helt enkelt låta saken bero.

Sjukdom

Den gamla standby ursäkten känsla sjuka fungerar bra när försöker fly ett parti. Du kan inte känna sig sjuk till magen att komma ur parten. svår huvudvärk fungerar bra, eftersom huvudvärk har några yttre symptom du behöver oroa dig. Du har inte vara personen med faux sjukan; Om du har barn eller partner hemma, tala om för värden att den personen har blitt kännanden krasslig och du behöver få hem vara en vaktmästare.