mynewspapers.net

De bästa universiteten i engelsk litteratur

De bästa universiteten i engelsk litteratur


Bedriver en examen i engelsk litteratur kräver en passion för det skrivna ordet och nyfikenhet att lära sig om de historiska, kulturella och filosofiska aspekterna bakom olika texter. Medan de flesta universitet erbjuder ett engelsk litteratur, är de inte alla skapade lika. Bäst av dessa är stark, olika program, med berömda fakulteten och ett unikt namn.

University of Pittsburgh

Grundutbildningen vid University of Pittsburgh kräver en kurs i "Föreläsningar på litteratur," tre utvecklande kurser, tre historiska perioden kurser och fem valfria. Dessa inkluderar oberoende studie kurser där eleverna kan arbeta IRC med fakultetsmedlem själva väljer att fullfölja ett ämne som de är intresserade. Programmet awards regelbundet studenter som skapar välskrivna och underbyggda artiklar om ämnen som film eller litteraturteori med monetära pris. Dessutom värd Institutionen för en årlig konferens för grundutbildning i litteraturen. På forskarnivå, en magisterexamen och doktorsexamen program är båda tillgängliga. Doktorsprogrammet har fått många utmärkelser, bland annat att kallas en av första i Amerika att omdefiniera engelska studier, genom den "Times Literary Supplement."

University of Cincinnati

Institutionen för engelska och litteraturvetenskap vid University of Cincinnati erbjuder grundutbildning och forskarutbildning. Alla studenter i grundutbildningen är skyldiga att delta i programmet nationellt erkända första året sammansättning. Dessa allmänna utbildning klasser syftar till att stärka skrivkunskaper. Efter detta kan studenter välja att gå på litterära och kulturella studier spår, där de kan välja att ta en mängd olika kurser eller att specialisera sig på en tidsperiod eller en viss kulturell studie. Graduate litteratur-program erbjuder magisterexamen och doktorsexamen och fokus på att få doktorander publicerades i stora publikationer. Programmet ger även ut en egen tidning, The Cincinnati Review.

Brown University

Brown University är känt för sina innovativa metoder att studera litteratur. Det hjälpte pionjär en tvärvetenskaplig syn på ämnet och institutionen är nu den största humanistiska institutionen i detta Ivy League universitet. Fakulteten här koncentrerar sig på tre områden av studie: medeltida och tidigmoderna modern, upplysningen och modern och samtida studier. Studenter hittar också ett visst djupgående val av facklitteratur skrivarkurser. På forskarnivå, en magisterexamen och doktorsexamen program erbjuds både. Doktorsprogrammet fokuserar på undervisning studerande att bli både forskare och lärare. Minst tretton kurser krävs, förutom en främmande språk kompetens och en avhandling.

Oxford University

Oxford University som rymmer några av de främsta kritiker och forskare inom fältet har departementet största engelsk litteratur i Storbritannien. Det är också hem till en av Storbritanniens viktigaste bibliotek, Bodleian Library, som är ett viktigt sökverktyg för litteratur studenter. Grundutbildningen har koncentrationer i språk och litteratur, historia, moderna språk och klassiker, alla av dem studerade genom läsning av texter. På forskarnivå tillhör studenter den svenska akademiker på Oxford organisation, som erbjuder professionella och vetenskapliga stöd samt sociala evenemang. Ca 360 elever arbetar mot Masters- och doktorandnivå grader här varje år.