mynewspapers.net

De bästa tropiska platserna att leva i världen

De bästa tropiska platserna att leva i världen


Mellan Kräftans vändkrets och Stenbockens vändkrets är en del av jorden kallas tropikerna där det är övervägande soligt och varmt all år längs. Om du är redo att gå i pension eller bara vill flytta någonstans olika, titta in i tropikernan som ett möjligt personliga paradis. Innan det stora beslutet att flytta till en tropisk plats att leva, besök minst en gång för att se om det passar dina behov och livsstil.

Costa Rica

Costa Rica ligger i Centralamerika och har över 21 miljoner invånare. Detta land har underbara tropiska väder, vackra stränder och höga berg. Engelska är deras andra språk, vilket gör det enkelt att kommunicera med de flesta människor om du är en amerikansk. Enligt den amerikanska avdelningen av statligt, har Costa Rica länge betonat utveckling av demokrati och respekt för mänskliga rättigheter. Landet har också en positiv tillväxt i deras ekonomi under de föregående åren. Levande och medicinska kostnader i Costa Rica är rimliga, vilket gör det ett populärt val för människor som går i pension. Den avkopplande miljön, överflöd av färska frukter och de rimliga levnadskostnader gör starka argument för Costa Rica räknas bland de bästa tropiska platserna att leva. 2009 noterade New Economics Foundation Costa Rica på toppen av sin Happy Planet Index, säger Costa Ricans rapporterade "den högsta livstillfredsställelse i världen."

Koh Samui

Om din dröm var att alltid leva i Asien, finns en singular tropisk ö bara en timme från Bangkok, Thailand. Koh Samui är en ö rankad som en av bästa att leva av MSNBC, vederbörlig delvis till dess bra tillgång till Internet, vänlig infödingar och stabil regering. Ön har en befolkning på över 40 000 människor och deras officiella språk är Thai. Koh Samui är främst buddister, så att du kommer att upptäcka många vackra buddhistiska tempel som främjar lugn. Enligt MSNBC, Samui samhället är mångkulturellt och infödingarna talar ofta engelska. Om du planerar att köpa ett hus, kan du bara äger huset, inte landet. den thailändska regeringen låter inte utlänningar köper mark.

Panama

Panama ligger i Centralamerika och vilar mellan Columbia och Costa Rica. Panamas vädret är mestadels varmt och fuktigt. Panama har en befolkning på över 3 miljoner och de är mestadels Mestizo etniciteter, som är en blandning av vita och Amerindians. Deras officiella språk är spanska, men många av Panamanians kan tala engelska. Enligt MSN Money är Panama ett tropiskt paradis inte långt hemifrån. Panama har billiga fastigheter, låg kostnad av levande och fint väder i kombination med vacker natur. MSN Money uppgav att pensionärer får 50% rabatt på allt från kollektivtrafik till filmer, bolåneräntor, läkare besök, el, restauranger och flygbiljetter i Panama. Det finns utmärkta skattelättnader för utlänningar som bor i Panama. Om du bygger eller köper ett hus i Panama, du behöver inte vara skyldig fastighetsskatt i 20 år, och om du är bosatt i Panama, du betalar inte skatt på utländska förvärvade inkomster.