mynewspapers.net

De bästa trädgård verktyg

De bästa trädgård verktyg


Även om "bästa" är en relativ term, de översta trädgård handverktyg är obestridligen de viktigaste gemensamma trädgårdsarbete verksamhet. De bästa, väsentliga trädgård handverktyg snabbt och effektivt dra ogräs, odla marken och trimma växter. Med en idé för både välbekant och ovanlig trädgård handverktyg, kan du välja de bästa trädgård handverktyg för projektet utomhus.

Hori Hori

Vid första anblicken, ovanliga japanska hori hori ser ut som en dual-edged kniv. Vid närmare inspektion, trädgårdsmästare fynden att ena sidan av hori hori blade är konvex och den andra konkav. Djupa serrations linje båda kanterna av verktyget och taper till en fin, spetsiga spets. Sant att Japans rykte om effektivitet serverar alla hori hori har ett separat och nyttiga ändamål. Den konkava sidan av bladet fungerar som en liten spade och gräver små plantering hål. Bladets vass spets störtar lätt i marken för att lossa och bända upp rötterna av ogräs. De vässade, sågtandade kanterna snabbt trimma växter, stöd i skörd och sever ogräs vid deras bas. Enkel i design och vanligtvis gjorda av rostfritt stål, hori hori är byggda för att hålla och utför en mängd olika viktiga trädgård uppgifter.

Hoe

Används ofta som en symbol för trädgårdsskötsel, är hacka en av de bästa trädgård handverktyg för jordbearbetning och ogräsrensning. Områdena hoe består av två delar: en lång, rak handtag och en kort och tjock, fyrkantig blad. De hoe handtag liknar en kvast; vanligen 4 till 5 fot lång och ungefär 1 1/2 inches i diameter. De hoe vassa bladet sticker ut vinkelrätt från ena kanten av handtaget. För att använda en hacka, trädgårdsmästaren pekar bladets kant mot marken, lyfter handtaget, störtar bladet i marken och drar bladet mot hans kropp att vända jord eller lossa rötter. Längden på de hoe handtag gör att den genomsnittliga trädgårdsmästaren att arbeta från stående ställning och minskar behovet av att böja sig och böja.

Spade

Trädgårds spade är en miniatyr spade och handtaget passar i trädgårdsmästarens handflata. Trädgårds spade minskad storlek gör den till en av de bästa verktygen för att gräva i trånga utrymmen. Medan en full-size spade stör oundvikligen omgivande jord, passar liten trädgård spaden och gräver mellan enskilda växter.

Sekatörer

Sekatörer är saxen av trädgårdsskötsel handel. Som standard sax har trädgård saxar en uppsättning av skärande blad bifogas gångjärn handtag. Slipas till en hård kant, skär den sekatörer blad smidigt genom grenar och blad. Sekatörer är en av trädgårdsmästarens mest användbara skärande verktyg; trädgårdsmästare kan manipulera saxen med en hand och använda dem för beskärning, ogräsrensning och skörd.