mynewspapers.net

De bästa träden för alkaliska jord

De bästa träden för alkaliska jord


Markens pH spelar en viktig roll vid fastställandet av dina träd hälsa. Med neutral jord med ett pH på 7,0, blivit jord alkalisk på något högre. I alkaliska jord, ett träd förmåga att få de näringsämnen den behöver blir begränsade och resulterar ofta i gulfärgning av löv eller dödsfall. Några träd kan hantera alkaliska jord bättre än andra, så hjälper det för att veta vilka är de bästa träden för alkaliska jord.

Amerikanska Linden

Den amerikanska linden eller Basswood träd (Tilia Americana) gör ett önskvärt landskapsarkitektur träd på grund av sin stora yta och doftande blommor. Det kan tolerera något basiskt jordar med pH 5,5 till 7.5. Amerikanska lindens växa från 50 till 70 fot i höjd och 30 till 50 fot brett. Ett användbart träd, trä fungerar bra för virke och blommorna kan göras till honung, som vissa säger är bäst i världen. Medicinskt, kan det behandla magen frågor och hysteri, enligt North Dakota State University jordbruk och förlängning.

Bur ek

Bur Ek (Quercus macrocarpa) växer i en mängd olika jordar och föredrar ett pH-värde 5,5 till 8.0. Detta långlivade träd är torka och skugga tolerant, men långsamt växande om under stress. Kallas även Mossycup ek, Bur ek björnar ekollon och grönaktiga eller rödaktiga blommor. Sträcker sig från 40 till 70 fot i höjd, har Bur eken kraftiga grenar. Veden arbetar för dimension virke och för användning som stängselstolpar. Det kan också planteras som fältet vindskydd.

Grön ask

En medlem av familjen oliv, grön ask (Fraxinus pennsylvanica) har hög motståndskraft mot sjukdomar och insekter och tål även alkaliska jordar väl. Enligt Northeastern området statligt och privat skogsbruk service växer grön ask bäst med en jord alkalinitet mellan 7,5 och 8,0. Gröna ash träd blommar mitten av - till-senvåren med små blommor som visas på den yttre delen av kronan. De kan också bära frukt. Beroende på område av tillväxt, gröna aska kan komma någonstans från 50 till 120 fot i höjd. Dess hårda ved har böjning kvaliteter och tillverkare använder det för att skapa verktygshandtag och basebollträn. På gården växer många människor den som en skugga träd.

Redbud

Små, lövfällande östra Redbud träd (Cercis Canadensis) växer främst i östra delen av USA. Enligt Northeastern området statligt och privat skogsbruk service Redbud är toleranta mot ett brett pH-område men växer bäst när pH är över 7.5, vilket gör detta träd särskilt väl lämpad för alkaliska jordar. Tidigt på våren, redan innan många träd börjar blad, sätter Redbud fram en mängd vackra rosa till röd-lila blommor. Denna våren blomning är det en populär landskapsarkitektur och prydnads träd.