mynewspapers.net

De bästa styckningsdelarna av nötkött till användning för rostNötkött stekar är ett praktiskt sätt att mata en folkmassa på en fest. Lägg till några smårätter och krispigt bröd och kvällsmats på bordet. Snittet av nötkött som du väljer och hur du tillaga den är viktiga faktorer för en mört och välsmakande stek.

Chuck, runda och gumpen

Bra val för långsam matlagning inkluderar chuck, runda och gumpen styckningsdelar av nötkött. Detta är nedskärningar från muskler som får en hel del övning. Långsam tillagning bryter ner fibrerna i nötkött och tenderises den. Marinera steken i kylskåp i upp till 24 timmar. Värm ugnen till 232 grader C. täcka steken med aluminiumfolie och lägga den i ugnen. Omedelbart lägre ugn inställningen till 121 grader C. hålla steken fuktig medan det är matlagning för att undvika stringiness. Rosta i tre till fyra timmar, beroende på storleken på steken.

Prime Rib, ytterfilé och ländryggen

Prime rib är det idealiskt exemplet på en nöt skär det bör tillagas snabbt och vid en högre temperatur. Högre temperatur och kortare tillagningstid: kan du njuta av en mer sällsynt stek. Köttet själv är redan öm, så det inte behöver eller gynnas av fuktig långsam tillagning. Ytterfilé och ländryggen nedskärningar även lämpar sig för kortare tillagningstid. Dessa nedskärningar är samma kött som används för biffar. Värm ugnen till 232 grader C. När du sätter steken i ugnen, Sänk temperaturen till 204 grader C. Täck inte med folie.