mynewspapers.net

De bästa ställena att ha en 40: e födelsedagsfest

De bästa ställena att ha en 40: e födelsedagsfest


I vårt samhälle tenderar vi att göra en stor grej för födelsedagskalas, men särskilt landmark födelsedagar. Några av de som sticker ut är barnets första födelsedag, en tonårings 16 födelsedag och en vuxen 40 over-the-hill födelsedag. Ofta är det svårt att veta var att hålla en födelsedagsfest. Med lite planering finns kreativa mötesplatser till värdpartens den perfekta 40th födelsedag.

Arcade 40: e födelsedag Arenor

Vem säger att du är för gammal för att ha kul på din 40-årsdag? Att ha en födelsedag fest på ett arcade är ett utmärkt val för en fullvuxen födelsedagsfest. Du kan ha en på platser som äventyr landar eller Dave och Buster's. Ringa i förväg för att boka en av dessa arenor för din familj och vänner. Kolla i din kommun för andra arcade leverantörer. Till exempel, har Jacksonville, Florida, just öppnat en ny plats som kallas latitud 30, som levereras komplett med ett arkad område, bowling och part rum.

Konserter

Vi verkar aldrig växer ur vår kärlek till musik, även om vår smak ibland ändra när vi åldras. Med en 40: e födelsedag fest på en konsert kan vara det perfekta valet för en annan födelsedag idé. Köpa biljetter som grupp för att få rabatterade priser och förbättra dina chanser att sitta tillsammans för konserten. Kom bara ihåg att ringa i förväg, när bra platser är fortfarande tillgängliga. Efter konserten, kan en middag på stan bara vara i ordning. Sök efter performing arts Center, konsertlokaler och utomhus arenor i ditt område. Det är din 40-årsdag, så välj den konsert du vill och ha kul.

Utomhus födelsedagsfest

För naturintresserade, kan en utomhusfest vara perfekt för en 40-årsdag. Lokala stränder, parker och nationella skogar har ofta rastplatser som du kan boka och hyra. Det är ofta först till kvarn, så ring i god tid. Vissa parker erbjuder täckta områden med inga reservationer behövs. Om du är den första där på morgonen, kan du välja det perfekta täckt området och reservera det för din 40 födelsedagsfest.

Nattklubb

För unga i hjärtat, skulle ett utmärkt val vara en födelsedagsfest på en nattklubb. Det finns klubbar som tillgodoser den mer mogna vuxen. Dessa klubbar spelar ofta 1970- och 80-talet klassisk rock, pop och countrymusik. Om inte du är blyga, erbjuda vissa klubbar även en Chippendale dansare för att fira en födelsedag. Du i förväg kontrollera födelsedag gal skulle godkänna denna krati födelsedag idé.