mynewspapers.net

De bästa ställena att fira en 21: a födelsedag

De bästa ställena att fira en 21: a födelsedag


Det finns många destinationer i USA som är perfekt för en 21: a födelsedag fest. Du kan göra en rundresa världen på Epcot's World Showcase i Walt Disney World, se ljusen i Las Vegas, lyssna till enastående levande countrymusik i Nashville eller ta det lugnt på ett sportevenemang i din hemstad. Med lite planering, du är på väg till en perfekt 21 Födelsedagsfirande.

Walt Disney World

Walt Disney World är inte bara för familjer och barn--det har mycket att erbjuda vuxna. Epcot, en av de Walt Disney World, har ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker att välja på i dess världen Showcase område. Världen Showcase har 11 tema paviljonger som representerar olika länder runt om i världen. Promenad runt världen Showcase och få en tysk öl i Tyskland, har vin i Frankrike, dricka sake i Japan och njuta av en margarita i Mexiko. Och bästa är, du behöver inte oroa dig för att hitta en resa hem. Om du bor på en Disney resort, kan du dra nytta av den kompletterande busstrafik till och från din resort Logi.

Las Vegas

En mer välkänd destination för 21 födelsedagar är Las Vegas, Nevada. Inte bara kan du prova olika alkoholhaltiga drycker i Las Vegas, men du kan spela för första gången. Bo på ett hotell på Vegas strip, och du är inom gångavstånd från mer än 15 Las Vegas hotell och kasinon. Om du inte vill gå, finns det också en monorail som sträcker sig ner remsan, som bussar och taxibilar. I stället för barhopping, bosätta sig i på ett av Las Vegas trendiga nattklubbar. New York New York hotel är hem till den berömda Coyote Ugly bar, komplett med kvinnor bartenders dansar på baren som kan ses i filmen. MGM Grand värd Studio 54, som har allt du behöver för en bra nattklubb: gott om utrymme att dansa på, flera barer, konfetti som duschar ner på clubgoers och go-go dansare. Om du vill slå en klubb, men vill inte få ur poolen, sätta på dina rundor och bege dig till Palms Pool club på Palms hotel. Denna dansklubb är öppen från lunchtid till 7 p.m. på fredagar och erbjuder en pool, en DJ och cocktails.

Nashville, TN

Om du letar efter en liten stad att fira din 21 i, prova Nashville, Tennessee. Downtown Nashville är hem till den bar-fodrade street, Broadway. Foder Broadway finns flera barer och honky-tonks med levande countrymusik spelas hela dagen och hela natten. Börja högst upp på gatan och arbeta dig ner, att få en drink på varje bar. Bo på ett hotell i centrala Nashville så i slutet av natten, du är en ren promenad eller en kort taxiresa bort. Denna strategi kommer att tillåta hela partiet att delta i att dricka, samtidigt som man säkerställer en säker skjuts hem. Kolla också in den hemsökta Walking Ghost Tour, en halv mil tur som tar dig till några av de mest hemsökta platserna i Nashville. Hör skrämmande berättelser och ta bilder av de hemsökta områdena.

Lokala sportevenemang

Kanske du vill inte göra något för stor för din 21, eller vill du inte lämna din hemstad. I stället gå till ett lokalt sportevenemang. Bjud in familj och vänner och titta på spelet tillsammans. Vissa sportarenor kommer även lagt namnet på en person som firar födelsedag på den stora skärmen. Se till att en av dina vänner blir utsedd förare innan du går till spelet.