mynewspapers.net

De bästa sport klockorna för löpare

De bästa sport klockorna för löpare


Att hitta en lämplig rinnande klocka är en integrerad del av uppföljningsprocessen för löpare. Att hitta rätt klockan innebär mer än att få en med ett stoppur, emellertid. Med funktioner från GPS-spårning till realtid takt beräkning och virtuella rinnande partners, räknas rinnande klockor mycket mer än bara sekunder. Den bästa running klockor inte bara har de funktioner som du behöver spåra dina framsteg, men de är också lätt att använda på en körning och robust nog att hålla din träning.

Garmin Forerunner 305

Med GPS anlagen, en pulsmätare och möjligheten att lagra statistik från tidigare träning, kan Garmin Forerunner 305 wearers att hålla reda på varje nyans av sin träning. Med adderat dragen sådan som en virtuell partner och en takt alert som meddelar bärare när de sakta ner, Forerunner 305 tillåter löpare att ställa in och fullfölja deras prestanda mål. I en recension på Trailrunner.com, Nick Sparr sade att föregångaren var "skräddarsytt för idrottare," att notera dess förmåga att spela in varje aspekt av en körning från avstånd och hastighet till höjd och puls, och prisade dess användarvänlighet, säger att han kunde "omedelbart granska varje träningspass data" med en knapptryckning.

Timex Ironman glatt 150 varv

För löpare som värdesätter påskynda arbetet framför allt annat, bär Timex's Ironman slanka 150 varv sport klockan flera praktiska funktioner. Det sport en stor display för enkel avläsning medan löpning och en tap skärm för löpare att hålla reda på sina varv som de kör. Dessutom, den slanka 150 varv håller reda på träning informationen från de föregående 150 varv. Det har också ett larm att användarna vet när deras hastighet har sjunkit under deras önskad takt. I en recension på Runnersworld.com, Jeff Harris kallas Sleek en "spår stjärna," tillkalla den för dess beröring-känslig skärm och för dess alarm, som påminna om den som är fastspänd när du ska äta och dricka under en lång sikt.

Polar RS300x

Polar RS300X mäter hastighet, distans och puls, informera löpare av deras kalori utgifter och beräkning av personliga mål. Runnersworld.com's Jeff Harris sade att om du vill börja spåra din hjärtfrekvens, RS300X "kommer att få dig på rätt fot." Bland dess många funktioner, Harris noterade särskilt klockans förmåga att studera "din hjärtfrekvensvariation, och använder sedan dessa data ange zoner för varje träningspass."