mynewspapers.net

De bästa sovrum idéerna för barn

De bästa sovrum idéerna för barn


Barn tillbringa ofta timmar i sina sovrum. Ett sovrum som speglar ditt barns intresse och erbjuder lämplig lagring och organisationen hjälper till att förhindra oordning och crankiness. När du utformar ditt barns sovrum, införliva produkter och idéer som speglar ditt barns personlighet och fantasi.

Tema

Barn älskar att uttrycka sin personlighet. Låt ditt barn uttrycka sin personlighet genom att dekorera hennes sovrum i temat för hennes val, oavsett om det är en princess tema eller prickar. När du inreder ditt barns rum baserat på ett tema, använda paint, sängkläder och tillbehör.

Förvaring

Röran tar ofta över en barnens sovrum. Förvärva den korrekt förvaring i ditt barns sovrum kommer att säkerställa att han har en plats att sätta hans artiklar och hjälper honom bo organiserad. Barn förvara ofta leksaker, elektronik, konstprojekt och andra objekt i sina sovrum. Skapa en lagringslösning för varje objekt i din sons sovrum.

Svarta tavlan vägg

För mindre barn eller ens barn, utse ett område eller en hel vägg i ditt barns sovrum för svarta tavlan färg. Svarta tavlan färg kommer i en mängd färger att matcha nästan vilken tema. Yngre barn kommer att tillbringa timmar Rita och klottra i deras sovrum på deras svarta tavlan vägg. Äldre barn kan dra nytta av väggen genom att skriva deras matematiska problem eller att hålla upp med schemaläggning för aktiviteter.

Arbete zon

Skapa ett arbete eller skola zonen i ditt barns sovrum. Barn bör ha en lugn plats att göra sitt skolarbete eller någon konstprojekt som de önskar. Ett litet skrivbord och stol med en lampa i sovrummet hörn skapar detta utrymme. Om du inte vill använda dyra möbler, shop sparsamhet butiker och loppisar för en billig skrivbord att använda i ditt barns sovrum. Införliva en bokhylla för lagring.