mynewspapers.net

De bästa små dubbla zon vinkylare

De bästa små dubbla zon vinkylare


Dubbla vin kylskåp är perfekta för de som gillar att hålla en stash av både rött och vitt vin. Den optimala temperaturen att lagra och dricka rödvin är 10 till 17,8 grader Celsius, medan de flesta vita viner bör konsumeras på 41 till 50 grader Fahrenheit att uppskatta deras smaker. Dubbla zon kylare tillåter dig att spara tid och utrymme vid lagring av båda viner på samma plats.

Miljövänliga

Avanti har en miljövänlig vinkyl som heter Avanti EWC18DZ Dual Zone vinkyl. Kylskåpet är på mindre sida och håller ca 18 flaskor i två zoner. Avanti EWC18DZ är en termoelektrisk vinkyl som utnyttjar Peltier-effekten som en kyla mekanism. En termoelektrisk vinkyl kräver inte en kylvätska som behöver tas om hand i slutet av kylskåpets liv, vilket gör det vänliga mot miljön.

Lås och nyckel

Haier Aficionado erbjuder en silver skåp för att komplettera alla rostfritt stål kök. Kylskåpet är utrustat med åtta utdragbara hyllor, varav tre kan anpassas till olika höjder. Zonerna är förinställda, även om de kan justeras. En LED-display visar verkliga temperaturer. Framsidan av kylaren har tonade fönster genom vilket du kan se ditt vin, och den innehåller ett lås och nyckel så att du kan skydda ditt vin mot otillbörlig åtkomst.

Inbyggd

En inbyggd vinkyl passar rätt in i ett visst utrymme i ditt kök. Avanti har dubbla zon vin kylskåp att bestånden 46 flaskor rött och vitt vin. Trettiotvå flaskor passar i övre område, medan 14 passa in i den lägre zon. Dörren är glas så kan du beundra dina flaskor. Det är också vändbar så att den öppnas i det utrymme som du väljer. Skåpet är en standard 15 inches bred.

Väggenhet

För riktiga vinentusiaster med stora mängder vin, N'FINITY utvecklat en vinkyl enhet för din vinkällare. Det monteras på väggen och ventiler genom att ett annat rum. En kompakt låda, kylaren hanterar temperaturen för ett helt rum. Aparatus hjälper till att hålla alla dina vinflaskor vid optimal temperatur så vinet behåller perfekt smak.