mynewspapers.net

De bästa sätten för att säkra en Swing Set

De bästa sätten för att säkra en Swing Set


Swinging är en populär bakgård spela aktivitet för barn att fördriva tiden. Säkerhet, dock kommer först. Innan du tillåter ditt barn någonstans nära gungan, måste du skydda hela uppsättningen. Om det inte är korrekt monterad, kan åtgärden svänga orsaka att välta omkull och orsaka skada. Att säkra en swing set kan göras effektivt på flera olika sätt.

Betong

Placera benen på uppsättningen i hålen i betongblock. När benet polackerna sätts in, häll en konkreta blandningen i hålen och fyll dem till toppen. När torr, detta kommer att hålla den stabil gungställning, och den bör inte gå under uppspelning. Barn bör vara försiktig runt tunga block för att förhindra skador från att falla på block. Att placera stoppning runt benen att förhindra inverkan med betong kan vara nödvändigt av säkerhetsskäl. Som ett alternativ, Använd en post hål grävare att placera benen i marken och häll betongen runt dem.

Nivellering

Att placera en sväng in på även marken kan vara tillräckligt för att stabilisera det förutsatt att swing är tunga. Enligt New York Metro föräldrar är att placera en swing set på ojämnt underlag farligt om inte uppsättningen är skräddarsydda för att passa i backen. Om det finns inga platser i din gräsmatta platta tillräckligt för att ställa in en sväng, du kan behöva få en uppsättning som har ben justeras för att passa den ojämn gräsmattan. Även om som är skräddarsydda för att sitta nivå på en sluttning, kan du fortfarande behöva lägga till betong för ökad säkerhet.

Ankare

Kommersiella produkter finns tillgängliga för att säkra en swing set. Köp swing ankare att hålla benen på en gunga till marken. Ankare fungerar som en stav, skruva i marken till ett betydande djup. De fäster benen och hindra enheten från att välta när barnen swing hög. Dock eftersom ankare är metall, skulle kunna de orsaka skada om klev eller fallit på. De kan också utgöra en snubbelrisk. Enligt Shuyler County barn hand samordnande rådet bör ankare därför bli begravd med smuts eller marktäckning att förhindra dessa olyckor.