mynewspapers.net

De bästa sätten att önska en trevlig födelsedagNär önskar någon födelsedagen är det viktigt att vara personliga, noggrann och punktlig. Om din make/maka, partner, bästa vän eller syskon har en födelsedag, är det viktigt att du låter dem veta hur viktiga de är. Något som visar din födelsedag vän hur mycket du bryr dig och att du tog dig tid att säga "Happy Birthday" på ett speciellt sätt ska skapa ett bestående minne. Tänk på det, om du inte gör det rätt måste alla 364 dagar att göra det upp till honom. Underskatta aldrig värdet av humor och överraskning.

Det personliga elementet

Alla har en hobby eller intresse. Väva detta in din hälsning. Om din vän är ett baseball fan eller din mamma gillar te, gör dem en hälsning som har dessa typer av bilder på den. Det kommer att låta din vän eller mamma vet att du lyssnar och bryr sig om vad de vill. Försök att undvika arbete teman, eftersom det blir tröttsamt att alltid identifieras av vad vi gör. Dessutom avviker från saftig, generiska gratulationskort som kan vara för alla.

Sneak Attack

Försök att vara den första att säga "Happy Birthday!" Om din pojkvän hatar att gå upp tidigt på morgonen, inte väcka honom, men dölja en hälsning i sin tidning. Eller lämna ett meddelande på hans bilfönster. Om du bor med din partner, sätta en lapp på kaffemaskinen eller i kylskåp tejpade apelsinjuice. Programmera om hans ringsignal med du sjunger "Happy Birthday." (Det är bara irriterande räcker för att visa att du bryr dig. Om och om igen, hela dagen lång.) Gör honom en T-shirt eller mugg som lyder, "Det är min födelsedag!" De flesta lokala kemister eller kopia platser kan göra detta för dig. Om det är en vän du hälsning, sätta hennes favorit sak hela hennes tröskel, e.g. flamingo swizzle sticks petade över hennes gräsmattan, om hon är i flamingos. Viktiga är att tänka på första din vän eller partner gör på morgonen och komma dit först. Om du inte kan vara där på morgonen, anordna en liten middag på en restaurang och bjuda in din partners nära vänner. Det är en överraskningsfest på ett intimare plan. Ibland finanser kan vara stram, så se middag eller har vänner alla få något en husmanskost måltid.

Kreativitet

Detta går med det sista steget, men för att förklara lite, se till att du tar tid att göra denna räkning. Om du bakar en kaka eller ta en tur för att få din fru hennes favorit frukostmat innan hon vaknar, visar det att hon är värt mödan. Om du inte det första sak på morgonen, sedan träffa henne efter jobbet på hennes favoritrestaurang. Vänta utanför för henne klädd i en handgjord skylt som säger, "Grattis på födelsedagen, (hennes namn.)!" Chanser, ser du ser löjligt gör hennes dag. Bara vara säker på att du skämmer ut dig, inte henne. Om du kan, antingen skriva din vän en dikt eller läsa en berömd dikt som sammanfattar din vänskap. Citera en passage från din mans favorit film, bok eller sång. Men grand din födelsedag önskan är, viktigaste är att du visar din födelsedag vän att du vård. Födelsedagar är en bra dag att berätta för någon hur glad du är att de är födda. Göra det räknas och ge ditt bästa.