mynewspapers.net

De bästa sätten att gå ner i vikt genom att köra

De bästa sätten att gå ner i vikt genom att köra


Löpning är en bra verksamhet som kan bränna nästan 1 000 kalorier i timmen för en 73-kilos person, enligt Mayo Clinic. Ansträngande motion som kör också kan hjälpa utövarna behålla sin viktminskning när gjort fyra eller fem gånger i veckan. Innan du börjar en regelbunden rinnande regimen, är det viktigt att få rätt löparskor, med bra stöd och stötdämpning, och kontakta din läkare.

Gör mellanrum

Intervallträning hjälper dig att bränna mest kalorier i minst tid. För att börja en utbildning intervallpass, gå i tre till fem minuter och sedan köra på din snabbaste hastigheten för två till tre minuter. Upprepa denna cykel för 20 till 60 minuter, beroende på din atletisk nivå. Som din uthållighet och kardiovaskulär kapacitet öka, öka tiden till tre till fem minuter och minska gångavstånd till två till tre minuter.

Köra uppförsbacke

Kör uppför eller på varierande terräng är ett annat sätt att gå ner i vikt. Detta liknar intervallträning, eftersom det minskar och ökar din puls för att påskynda kalori bränna. Går upp hills arbetar också muskler svårare än att helt enkelt köra på nivå terräng. Du kan duplicera upplevelsen av körs på varierande terräng med hjälp av ett löpband och varierande lutningen. Många löpband har program som kan göra detta automatiskt under hela träningen.

Lägga till tid

För att öka kalori bränna, öka den tid du spenderar igång. Använd ett stoppur på ditt armbandsur eller mobiltelefon för att registrera din gångtid. Försök att lägga till på fem till 10 minuter varje träning, tills du kör i en timme. Kör 60 minuter tre till fem gånger i veckan, förutom en hälsosam kost, kommer att öka viktminskning.

Tåg till en Race

Ett mål är ett bra sätt att hålla sig till ett löpande program och gå ner i vikt. Besluta att köra en 5K, 10K eller halv-maraton och hålla sig till ditt träningsschema. Posten körs på en kalender eller i en löpande journal, inklusive tid och vikt förlorade.

Lägg till vikt

Att lägga till kroppen vikter när du kör kan hjälpa dig gå ner i vikt. Du kan bära kroppen vikter på anklar, handleder eller bålen, eller på händerna som handskar. Vikterna göra kroppen arbeta hårdare, därmed bränna mer kalorier. Kroppen vikter också öka muskel ansträngning, ökad muskelstyrka och ton. Välj en kroppsvikt för löpare som kan fästas säkert till kroppen via kardborrband eller remmar.