mynewspapers.net

De bästa sätten att bli av med gemensamma hus spindlar som är säkra för husdjur

De bästa sätten att bli av med gemensamma hus spindlar som är säkra för husdjur


Gemensamma hus spindlar inkluderar funnelweb spindlar, spindelnät spindlar, källare spindlar och sac spindlar. Även om de flesta spindlar i bostäder är ofarliga och är faktiskt bra eftersom de styra insekter, vissa människor föredrar att inte ha dem kryper runt deras boningar och tillämpa hushåll insekticider som innehåller pyretroider för att styra infestationer. Men innehåller insekticider gifter som kan vara skadligt för husdjur. Lyckligtvis finns det flera åtgärder du kan vidta för att bli av med spindlar utan att skada din sällskapsdjur.

Instruktioner

• Ta bort skyddande platser nära ditt hem, inklusive stenar, wood högarna, kompost högar och gamla styrelser.

• Applicera täta sprickor och sprickor i grunden. Dessutom fixa hål i skärmar och eliminera alla andra ingångar som spindlar kan använda för att ange ditt hem.

• Dammsug ditt hem ordentligt. Dammsugning tar bort spindlar, spindelnät och ägg säckar. Dessutom dammsugning kan ta bort insekter som tjänar som bytesdjur. När ingen mat finns tillgänglig, lämna spindlar lokalerna.

• Rensa upp mat och smulor, som drar till sig insekter som spindlar lever på.

• Placera sticky fällor, tillgänglig på de flesta hårdvara och dagligvaruhandeln, längs socklar och andra områden där du har observerat spindlar. Sticky fällor arbete genom att säkra spindeln till en klibbig ombord tills de förgås. Sticky fällor innehåller inte gift och således inte kommer att skada ditt husdjur.