mynewspapers.net

De bästa sätten att använda tyll tyg att dekorera

De bästa sätten att använda tyll tyg att dekorera


Tyll är en typ av nettning tyg används vanligtvis att göra bröllopsklänningar och bröllop inredning du kan köpa tyll i en mängd olika färger eller förstärkt med glitter eller skimmer. Den är lätt tillgänglig online och på de flesta hobbybutiker. Tyll är ett mångsidigt material med många utsmyckning användningsområden för hem och för bröllop.

Princess-stil rum

Om du vet en liten flicka som skulle älska en princess-tema sovrum, överväga att dekorera den med tyll att göra det sovrummet av hennes drömmar. Hänga den i taket ovanför sängen och drapera den för att göra en baldakin och ge sängen en saga utseende. Du kan också hänga ett stort ark av tyll på väggen bakom sängen för att skapa en princess-stil HUVUDGAVEL.

Bröllop dekorationer

Överväg att använda tyll för att dekorera din plats för bröllop. Skapa tyll bågar i ditt bröllop färger och hänga dem på slutet av varje rad sittplatser. I receptionen, täcka stolarna med tyll. Använda extra tyll wrap bröllop gynnar och binda med ett liknande färgade band. Drapera tyll på tårta bordet ännu mer uppmärksamma din tårta. Dekorera taket med en blandning av tyll och fairy ljus för en romantisk känsla.

Runt huset

Köpa eller göra fönstret draperier av tyll att släppa in ljus men håll ut nyfikna ögon. Tulle fönsterbehandlingar kan också förhindra utkast. Alternativt kan du Rama din befintliga gardiner med tyll genom att bifoga det till små krokar ovanför fönstret Skapa en tyll pelmet. Om du är ett fan av färska eller torkade blommor, införliva tyll i ditt arrangemang genom att knyta den runt vasen eller draperingar remsor bland blommorna. Använda tyll som bordsduk eller tabell löpare för speciella tillfällen och hålla lite extra runt huset för användning som gåva bågar.