mynewspapers.net

De bästa Satin färg varumärkena

De bästa Satin färg varumärkena


Måla ditt hem kan vara en skrämmande syssla, särskilt när du är att besluta om vilken typ och varumärke färg att använda. Med så många alternativ, kan forska de bästa satin färg märkena före tid hjälpa dig att spara tid och hålla sig till din budget innan du börjar ditt projekt.

Benjamin Moore Aura

Prissätt nära £35 per gallon, är Benjamin Moore Aura Consumersearchs bästa val för en satin färg. Marknadsföring för detta varumärke har sin en-coat kvalitet färg, men vissa professionella målare har rapporterats med två strykningar. Scrubbable och mögel-resistent, Benjamin Moore Aura färgen torkar inom en timme med att måla det sista penseldrag.

Benjamin Moore Regal

Benjamin Moore säljer också en Regal satin-finish färg som ConsumerSearch rankas högt. På £26 en gallon, dess pris är lägre än Aura och dess finish har setts som "särskilt fade-resistent." Till skillnad från auran, Regal kommer inte att torka i en timme och det kommer att ta två skikt för att skapa en rik färg.

Ace Royal

Ace Royal pris blygsamt, på runt £13 per gallon. Ace Royal är den store varumärken för Ace hårdvara och har fått lysande recensioner från nybörjare och professionella målare. Det har jämförts med dyrare färg, som Benjamin Moore Aura, men du bör notera att Ace Royal har en rik finish och har en tendens att blekna.

Benjamin Moore Natura

Flyktiga organiska föreningar (eller flyktiga organiska föreningar) är kemikalier i paint rök som kan orsaka hälsoproblem. Benjamin Moores Natura färg har noll VOC, levereras i 3 000 färger och har jämförts i kvalitet till Benjamin Moore Aura färg linje. Prissätt på £32 per gallon, det är så dyrt som auran men är bättre för din hemmiljö.