mynewspapers.net

De bästa romantiska gåvorna för män

De bästa romantiska gåvorna för män


Män njuta och förtjänar romantiska presenter så mycket som kvinnor gör. Medan män har rykte om sig att vara svåra att handla, finns det mer än tillräckligt romantisk gåva idéer att välja mellan. Använd din fantasi för att hitta en lämplig present som visar honom hur mycket du älskar och bryr sig om honom.

Flaskpost

Ge honom ett meddelande i en flaska. Köpa en glasflaska för denna gåva; Det kan vara en begagnad flaska från en loppmarknad eller sparsamhet butik, eller en helt ny flaska. Alternativt kan återvinna en flaska som du redan har hemma. Skriv honom ett kärleksbrev på en bit papper eller listan av alla de skäl varför du älskar honom. Detta är en bra tid att skriva honom "Jag älskar dig 365 skäl" för en årsdag eller annan gåva. Rulla upp papper och halka det i flaskan, att se till att han kommer att kunna ta bort papperet utan att bryta flaskan.

Inramade dikt

Skriva din pojkvän eller make en dikt och få den inramad. Det att skildra din bästa skrivförmåga--en dikt måste bara vara en samling av dina tankar och känslor för mannen i ditt liv. Skriv det i din egen handskrift på ett fint papper. Stationära fungerar bra för denna gåva. Lägg i papperet i en bildram.

Scrapbook av minnen

Gör honom till en klippbok på dina minnen för honom att skatt och vårda. Välj uppriktig eller professionella bilder från din vänskap och förhållandet av två av du som vänner, familj, husdjur och semester. Köpa en klippbok och tillbehör från en farkost butik; Dessa inkluderar knappar, klistermärken, brads, dokument, mallar och en mängd sax. Sätta ihop klippbok med fotografier, evenemangsbiljetter och alla andra papper artiklar du har sparat.

Par Massage

Ge honom avkoppling med ett par massage. Många gåva poletter för massage inkluderar ett paket för två, eller köpa två separata massage gåva poletter och ge dem båda till honom så han vet att det är för er båda. Njut av dagen av välbefinnande tillsammans.

Dolda budskap

Har honom förutsätt en gatsopare jaga. Köp en bok han skulle njuta av behandlingen--skönlitteratur, biografi eller hobby bok. På ett separat papper, skriv ner det gömda meddelandet du vill att han ska hitta. Det kan vara något du vill berätta för honom, som "Jag älskar dig" eller ett längre meddelande. Öppna boken och hitta ord på olika sidor i hela boken med orden du har valt. Stryka under ord med en penna eller en ljus penna. Ge honom boken och låt honom reda ut det gömda meddelandet som han läser den.