mynewspapers.net

De bästa Protein Shakers

De bästa Protein Shakers


En protein shaker ger en bekväm och problemfri sätt att blanda proteinpulver eller pulveriserad kosttillskott som sedan kan konsumeras direkt från shakern. Många märken tillverkar protein shakers, finns i en mängd storlekar, blandande system och dricka mössor. De är idealiska för att använda på gymmet eller på språng, när du inte har tillgång till en mixer. Det finns tre huvudsakliga stilar, och beroende på dina behov, kan någon av dessa vara bästa shakern för din livsstil.

Gasbinda Shakers

Mest vanliga protein shaker har en plast gasväv skiva som sitter överst i shakern, precis under den dricka cap. När omskakning, drycken blandar i flaskan och gasväv skiva design betyder du undvika att dricka alla knöliga bitar av oblandade pulver. Billigare shakers av denna design har ofta illasittande gasväv skivor och därför hindrar inte alla klumpar från att komma till dricka GJP. En ytterligare fel är att dessa mönster inte blanda pulvret så effektivt som andra. Det finns ofta klumpar av pulver kvar på botten av flaskan.

Ball Shakers

I stället för gasväv skiva systemet, använda dessa shakers en boll (ibland fast, ibland binder spolen) som är mycket mer effektiv på att blanda proteinpulver. En nackdel är om du inte har tillräckligt skakat flaskan, det finns inget system för att förhindra dig från att dricka en ganska knölig, obehaglig blandning. En annan nackdel är den skramlande ljud dessa shakers göra när transportera dem.

Aluminium Shaker

Aluminium shakers är mindre vanliga och dyrare. Dock vädjar de till den hälsomedvetna eller miljövänliga gym användare som försöker undvika att dricka från plastbehållare. Ytterligare en fördel är att dessa behållare kan förvaras i kylen, vilket möjliggör en kyld protein shake efter träningen. Som andra shakers finns dessa tillgängliga med en gasbinda skiva eller en boll skakar system.