mynewspapers.net

De bästa produkterna som grönt te

De bästa produkterna som grönt te


Grönt te har nyligen uppmärksammats i media för sin skönhet och förmåner. Grönt te är rik på en catechin kallas Epigallocatechingallat, eller EGCG--en antioxidant som har studerats för dess effektivitet att förebygga och motverka sjukdomar som cancer och Alzheimers sjukdom. Det finns en massa grönt te produkter på marknaden idag, och att välja bäst i sin kategori kan vara en utmaning.

Te

Regelbundna grönt te, i motsats till koffeinfritt sorter och grönt te blandas flaska drinkar, har mest flavonoider och Katekiner. En studie från 2007 publicerades i kost och Cancer tidningen fann att Celestial Seasoning äkta grönt te var varumärket stormarknad med topp katekinerna räkningen.

Skönhet

Allure Magazine fått Peter Thomas Roth mjuk hy korrigering kuddar med grönt te extrakt en av bästa på hem hudprodukter för 2010. Varje pad har en slät sida för upplösning och en strukturerad sida för peeling. Välja en grön te produkt kommer lugnar huden utan att irritera och har en lätt konsistens att inte täppa till porerna. Gör alltid en patch test på din handled att testa för allergier.

Tillägg

Glowelle är en skönhet dryck och kost komplettera laddad med antioxidanter och näringsämnen, inklusive en hälsosam dos av grönt te. Drycken är avsedd att ge näring åt din hud inifrån och ut och för att minska tecken på åldrande.

Mat

Women's Health Magazine editors älskade Kozy Shack helt enkelt väl grönt te Chai Pudding koppar som en välsmakande, kalori-kontrollerad behandla att främja hälsosam viktminskning och kost.