mynewspapers.net

De bästa nybörjare cigarrerna

De bästa nybörjare cigarrerna


Cigarrer finns i många former, storlekar och smaker. Navigera dig igenom olika cigarrer att hitta en rätt för dig kan vara skrämmande--särskilt om du har aldrig rökt dem innan. Beslutar om vad som är "bäst" för du är en bedömningsfråga, men vissa märken är konsekvent röstat idealisk för nybörjare.

Montecristo nr 4

Montecristo är den bäst säljande cigarrer i världen, enligt många leverantörer inklusive min kubanska cigarrer. I Kuba är, No.4 riktmärke för kubanska cigarrer. De har en mild, men unika kryddig smak, och hand rullade. Montecristo nr 4 kostar ca £8 varje--en nybörjares smak på en experter budget. De flesta cigarrer har ett färgat band runt basen av cigarren, och detta bör bära varumärket tillverkare. Se upp för billiga imitationer.

Guantanamera

Guantanamera cigarrer är att särskilt nybörjare. Från regionen Vuelta Arriba Kuba är detta en mild och prisvärda cigarr. Guantanama har en delikat, subtil smak med ett mycket lätt kropp. Prissätt på omkring 70p, är detta en nybörjares cigarr med en nybörjares prislapp. Varje cigarr bör förpackas separat för att behålla smak. Om cigarren har en split wrapper, Köp inte den, som röken och smak kommer att påverkas.

Arturo Fuente lockiga huvud

Arturo Fuente lockiga huvud är en rustik cigarr från Dominikanska republiken. En av de fåtal cigarrerna utan ett färgat band runt basen. Populärt på grund av sin konsekventa draw och mild smak, denna cigarr är idealisk för nybörjare. Kostar ca 90p är de prisvärda och njutbar. Rör aldrig lågan till cigarren, yttre tobaksplantans blad är mycket torr och kan lätt skadas. Håll lågan en 1cm från spetsen och försiktigt dra på cigarren.

Baccarat Luchadores

Baccarat Luchadores säljs i lådor med 25. Detta är en mild, söt smak cigarr. I Honduras och kostar om £28 per låda, är Baccarat perfekt för nybörjare och kännare. Har inte bråttom när röka en cigarr, vänta minst 30 sekunder per drag, röka en cigarr för snabbt gör cigarr värmen upp--detta skämmer bort smak och rita av cigarren.