mynewspapers.net

De bästa nya parfymer

De bästa nya parfymer


Med hundratals olika parfymer på marknaden, kan det vara svårt att hitta den doft som är bäst för dig. Och med rejäl prislapp som följer med hög kvalitet, märkes parfymer, med en vild gissning som dofter kombinerar mest behagligt med din naturliga feromoner helt enkelt är inte ekonomiskt. Färska dofter fungerar bra med de flesta kvinnor, och rena, ljusa, subtila dofter är bland det lättaste på doft skala.

Rengör-doftande parfymer

Trendiga kosmetiska företag säljer parfymer inspirerad av doften av ren, fräsch tvätt. Inspirerad av nymalen tvättade lakan och den pipig-ren, just-out-av-den-dusch känslan, dessa parfym blandningar har känsliga tvål anteckningar för att producera en ren, ren doft. Parfymer som Randi Shinder Clean är gjorda med ren, högkvalitativa ingredienser som är så lätta och luftiga som doften de skapar. Demeters färska tvättomat cologne spray är en annan ren doftande, budget-vänliga alternativ.

Färsk frukt dofter

Få saker doftar som skarpa och rena som nyklippt frukt. För lätta, friska dofter, välja parfymer att funktionen ljusa top anteckningar av citron, grapefrukt, apelsin eller andra citrusfrukter och Hjärtnoter av persika, plommon och apple. Dessa dofter är fräscha och upplyftande, utan att ge alltför rika eller starka dofter. DKNYS vara Delicious parfum avger en fräsch, ren apple doft, medan Marc Jacobs grapefrukt parfum erbjuder en ljus, nyklippt grapefrukt doft. Sura citrus dofter också blanda väl med ren, tvål dofter, så att de inte kommer att konkurrera med duschtvål, schampo eller deodorant.

Växtbaserade doften anteckningar

Örter som oregano och timjan är kända för sin djup, rik och salta dofter. Andra örter, men har en ljus, mild doft, vilket gör dem utmärkta mitten och botten anteckningar i färska parfymer. Lavendel ger en mjuk, blommig, men ändå fräsch och ren doft trodde att inducera avkoppling och minska stress. Parfymer att funktionen toner av lavendel och citron, som Potter och Moores lavendel och italienska citron, är frisk och subtila, men också ren och varma. Toner av jasmin, å andra sidan, är tänkt att öka vakenhet, vilket gör för en ljus, fräsch doft. Parfymer med botten anteckningar rosmarin, såsom ZAJA naturliga Rosemary Spearmint solid parfym, lägga till en touch av ren, tall doft till frisk, Mint parfym blandningar.

Färskt blommiga noter

Rika, blommiga dofter är bland de mest populära parfym dofterna, men som alla som någonsin har gått in i en blomsterbutik vet, en stark lukt av blommor kan överväldigande. När du väljer en frisk, blommig parfym doft, stick med formler som lyfter fram en enda blommig ton--färska liljor eller körsbär blommar, som till exempel--med andra, subtila rena dofter plommon, jasmine eller sandelträ. Coach's Splash parfymer i pion, Iris och Freesia dofter är bland de enda blommiga parfym blandningar av detta slag. Undvik skarpa blommig blandningar som innehåller mer än tre blommiga noter, eftersom de ofta är skarpare och rikare i naturen, att göra för starkare parfymer.