mynewspapers.net

De bästa madrasserna för spinal villkor

De bästa madrasserna för spinal villkor


Människor med spinal villkor upplever ofta smärtor som påverkar kvaliteten på resten de har när de sover. Sömnbrist kan minska livskvaliteten, men att välja rätt madrass kan lindra en del av smärtorna samband med spinal villkor och förbättra sömnkvaliteten. En bra madrass ger tillräckligt stöd medan tillmötesgående den naturliga kurvan i ryggraden.

Madrass med svankstöd

Enligt en undersökning från Université du Quebec à Trois-Rivières publiceras i Journal of Canadian Chiropractic Association, kunde en madrass med svankstöd minimera obehag för människor med spinal villkor. I studien, en Uppblåsbar kudde förläggas under ländryggen området minskar kontakt pressar på bäckenbotten och omfördelar det över ett större område. En madrass med svankstöd skulle minimera ogynnsamma styrkor på ryggraden och minimera smärta i ryggen.

Skummadrass

Enligt University of South Carolina, ger madrasser med invecklade skum ofta bra stöd och komfort. Dessa madrasser ser oftast ut som ägg kartonger på dess yta, känns mjuk och är flexibel. Det bör vara fast nog att ge tillräckligt ryggraden stöd så att ryggraden inte sag i sängen. Ryggraden bör behålla sin naturliga S-kurva på sängen. Mage sliprar bör sova på fastare madrasser än dem som sover på deras ryggar eller sidor.

Resårmadrass

Våren madrasser fungerar bättre i minimera smärta jämfört med Latex mattresmedär, enligt Anthony Guanciale, MD, docent och chef för avdelningen för ryggkirurgi i University of Cincinnati. En resårmadrass har i allmänhet, att ha tillräckligt spolar att både ge tillräckligt stöd och möjliggöra den ryggrad naturlig kurva. Enligt Reader's Digest Kanada, en bra, fast resårmadrass borde ha en kraftig tråd eller skum gränsen och en 500--800 spolen räkning.