mynewspapers.net

De bästa lilla trädgård träd

De bästa lilla trädgård träd


Växande mindre träd i begränsade utrymmen ger skönhet och ökar värdet för ett hem. Ordentlig landskapsplanering med små träd ger gott om skugga, fungerar som naturens isolering och skärmar ut oönskade åsikter. Beskärning är lättare, och underhållskostnader är mindre för små träd, som växer snabbare än de större. Noggrant urval av de bästa liten trädgård träd kan definiera utrymmet med färg, form och storlek under många år.

Hasselnöt

Den hasselnöt ovanliga vridna grenar ger trädet en korkskruv utseende som lägger till variation i landskapsarkitektur. Den växer 8 till 10 fötter när mogna och gör bra i lerig, väldränerad jord. När upprättats en hasselnöt är tolerant av stadsområden och torr mark, men svika inte villkor. En late bloomer på våren, oftast mitten till slutet av April, den har tre till sex små ätbara kluster av nötter och dess gul till mörkt gröna blad lockar ekorrar. Detta träd blomstrar i full sol till lätt skugga områden.

Vit ek

Anses en dvärg vintergrön, vit ek är ett barrträd med en fördelande, pyramid form och hängande grenar. Ett litet träd med vintergröna normer, den når i genomsnitt 8 till 10 fot, men kan växa så högt som 30 fot. Kallare regioner i öst, Mellanvästern och Northwest är idealiska för en ek med fuktig jord. Trädets kottar växer ca 1 tum lång och dess mörkt gröna blad med gul-guld blad ger den en mjuk look som är tilltalande i små utrymmen.

Fringetree

Ett litet blommande träd som liknar en buske, fringetree växer 12 till 20 fot lång. En långsamt växande och doftande prydnadsväxter, det blommar i mars till April. Fringetree ger ut en lite söt doft från dess grön-gul blommor och stora blad som kan nå 6 till 8 inches bred. På hösten vända bladen en ljust gul-guld. Små plumlike frukt drar ekorrar och fåglar, men det är inte som livsmedel. En fringetree behöver väldränerad jord och full till partiell sol.

Magnolia

En av den södra mest utmärkande träd, en magnolia i blom signaler slutet av vintern och har mer än 75 sorter över hela världen. En magnolia växer långsamt, att nå 10 till 20 fot när fullvuxen. En extremt väldoftande träd, den har vita blommor som växer upp till 1 tum bred, som liknar små näckrosor, med ljust till mörkt gröna blad. När den placeras i fuktig men inte torr jord i full till partiell sol, ger en magnoliaträd skugga och skönhet till en liten trädgård i år.