mynewspapers.net

De bästa kuddarna för en dålig halsDe bästa kuddarna för personer med dåliga halsar ge naturliga stöd som håller kroppen i normal justering. Stödjande hals kuddar minska nacke, axlar och huvud smärta och förbättra bekvämligheten av dem som använder dem. Överväga storlek, tjocklek, form, fylla material och täcka material när du väljer en kudde att garantera din komfort.

Hållning Med kontur kudde

En läkare utformad hållning Med kontur kudde speciellt för människor som lider av nacksmärta. Kudden är tillverkad av två typer av mjuka minne skum att tillhandahålla korrekt densitet och komprimering för komfort. Sidorna är gjorda med 4 eller 5-tums kontur rullar att ge stöd till sida och rygg sliprar. Omslaget är gjord av 80 procent bomull och tvättas i maskin.

Uppblåsbar kudde

Uppblåsbar kudde luft celler flytta oberoende att tillhandahålla korrekt huvud och hals justering. Två zoner---en för huvudet och en för din hals---kan enkelt justeras med ventiler för det mest bekväma stödet. Uppblåsbar kudde också reducerar tryckpunkter på ditt ansikte, huvud och hals, och hjälper till att upprätthålla korrekt blodflödet. Kudden är gjord av polymera vinyl med en tre lager cover av stretch velour, antimikrobiell fibrer och stretch jersey. Locket är Tvättbar i maskin.

Bovete Comfort Pillow

Hälso-och sjukvårdspersonal rekommenderar bovete kuddar för rätt anpassning av ryggraden att minska huvud och nacke. Bovete skrov är ett naturligt och miljövänligt alternativ till skum eller fiber fylla för kuddar. Bovete komfort kudden innehåller nio pounds av ekologiskt odlat bovete skrov som inte har behandlats med bekämpningsmedel eller rökningsmedel. Du kan ta bort eller lägga till skrov för att ge det perfekta stödsystemet för din komfort. Skroven är omslutna av en 100 procent bomull quiltat täcka med en säker-lås dragkedja. Örngott är också quiltad, vilket minskar buller från skroven och ger en mjuk liggyta.