mynewspapers.net

De bästa kuddarna för en artros halsen

De bästa kuddarna för en artros halsen


Dålig hals hållning medför ofta en artros hals, vilket resulterar i tillbaka leder i nacken. Hur en person innehar hans huvud från dag till dag kan orsaka dålig hals hållning, som kan kudden han använder. Stackars nacke stöd från kuddar kan inte bara orsaka en stel, öm hals och artrit över tid, men det kan också störa sovande på grund av huvudvärk och snarkning. Lyckligtvis, flera typer av hals kuddar kan hjälpa med en artros hals.

Kroppshållning Pillow

Läkare rekommenderar kroppshållning kudden, eller PostureMed kudde, för artros halsar och andra typer av nacksmärta. Tillverkad av en väsentligen hög kvalitet skum, stödjer kudden korrekt din nacke och ryggrad av som överensstämmer med din specifika huvud och hals funktioner. Kroppshållning kudden konturer till din ryggrad att möjliggöra omedelbara och effektiva poserande under sömnen. Kudden kommer med en förankring.

Nackkudde artrit

Artrit nackkudde är utformad speciellt för artrit smärta. Kudden har en mjuk, infällda mittsektionen som hjälper till att lindra halsen spasmer, återställa korrekt hals hållning och lindra nacksmärta. Mittendelen av mjuka fibrer och skum, överensstämmer med formen på halsen och baksidan av huvudet för att stödja dem under sömnen. Fast ändarna på varje sida av kudden hjälper till att hålla nacken på plats och hjälper till att förhindra blockering av luftvägarna, vilket kan leda till snarkning.

Kiropraktik kudde

Kiropraktik kudden följer många andra artros kudde modeller med dess minne, terapeutiska skum design. Förutom minnet skum har kiropraktik modellen en mjuk fiber centrum och fyra stöd avsnitt i varje ände. Medan du sover, skapar kiropraktik kudden en mjuk dragkraft mot basen av ditt huvud och hals i slutändan korrigera anpassningen av din nacke och ryggrad.

Ortopedisk kudde

Ortopediska kudden är en effektiv kudde att minska artrit smärta i nacken eftersom det fungerar för att stödja inte bara halsen och huvudet, men även på baksidan. Ortopediska kudden är effektiv och ändamålsenlig för sida sliprar också. Kudden har tre integrerade delar för komfort: minne skum yta, en skum bas och terapeutiska skum halsen stöder rulle. De terapeutiska och minne skum material skapar en mjuk kudde för maximal komfort och smärtlindring.