mynewspapers.net

De bästa inomhus Tan lotion

De bästa inomhus Tan lotion


Varje person tans annorlunda, om de sola direkt, eller det tar lite hjälp så. Många inomhus solariesalonger rekommenderar använda lotion för att förbättra den glöden. Att välja den bästa tan lotion för dig beror på din hudtyp, den lotion ingredienser, och vilken typ av inomhus garvning du gör--en säng eller brun utan sol. Dessa faktorer kan hjälpa varje tanner avgöra vad den bästa lotion för att använda enskilda garvning.

Bästa kombinationen för hudtyper

Många garvning lotion tas på etiketterna vilka hudtyper produkten fungerar bäst för. Inomhus garvning salonger etikett hud typer från typ jag till typ VI. Detta intervall börjar från typ jag är väldigt blek och tan inte väl för typ VI, som är mycket mörk och lätt brun. För typ rekommenderar jag, de flesta salonger och lotion att inte använda inomhus garvning eftersom det är mycket svårt att dra nytta av den. De kan dock välja att gå med en brun utan sol alternativ eller spray tan. För typer II-VI, en lotion med en bronzer, skulle fuktkräm eller tingle effekt fungera bäst.

Bättre ingredienser lika bättre Tan

Många lotioner ingredienser är bra för huden fuktgivande och öka produktionen av kollagen. Några huvudsakliga ingredienser som hjälper huden tan bättre omfattar aloe vera, Hampfröolja och CoQ-10. De hjälper näring åt huden och förebygga torrhet. Återfuktad hud tans bättre och förhindrar torr hud fjällning. Sedan solbränd hud är på de översta hudlagren, kommer att eventuella fjällning lätta tan och orsaka den gyllene glöden att snabbt försvinna. Använda dessa ingredienser hjälper till att hålla det från att hända och även påskyndar hudens förmåga att solbränna.

Bronzer vs. pirra

De flesta hudlotion antingen innehåller bronzers eller ge en tingle effekt. Bronzers, när den tillämpas, ger huden en omedelbar brunaktig och guld nyans eller om det är en fördröjd bronzer ger denna färg efter flera timmar. Tingle effekt är den mest effektiva, men det kan vara irriterande för huden, orsakar klåda och sveda och orsakar en omedelbar rödaktig nyans på huden. Men den lämnar den bästa tan övergripande. En bronzer måste tillämpas så jämnt som möjligt för att undvika strimmor och det måste också torkas från händer och fötter att inte orsaka en ojämn färg. Båda typerna är mycket hjälpsam i att få den bästa tan möjliga. Pirra rekommenderas för endast mer erfarna garvare att förhindra förbränning.

Märken och priser

Salongerna säljer olika märken, några väl kända och andra företag som ägs. Många välkända och vanliga varumärken är Australian Gold, svensk skönhet, svart, himlakropp, JWOWW, Hempz och Designer hud, bara för att nämna några. Dessa inkluderar var som helst från 1 till 50 olika bronzers och kommer i en mängd olika dofter och kombination av ingredienser. Priserna varierar från £6 till £58 en flaska. Kontrollera med en lokal solariesalong kan hjälpa dig hitta försäljning och rabatter på specifika märken. Dessutom kan talar med en garvning konsult hjälpa ge dig information som märken och typer skulle vara bäst för din specifika garvning upplevelse. Många konsulter kommer också rekommendera läsa olika recensioner på vad som har fungerat bäst för andra garvare. Detta är ett bra sätt att veta vad som fungerade bäst för andra med samma hudtyp.