mynewspapers.net

De bästa Gym Shorts

De bästa Gym Shorts


Fel atletisk kläder kan göra din resa till gymmet varm, obehagligt och irriterande. När du söker efter den perfekta par gym shorts, måste du räkna ut vilka kriterier är viktigast för dig. Bland faktorerna att överväga är prestanda, komfort och stil.

Prestanda

Under Armour är ett varumärke av kläder särskilt utformade för sport, motion och fysisk aktivitet. Under Armour Stretch är teknik utformad för att förbättra rörligheten och påskynda torktid. Deras UA utbildning collection är gjord av lätt mesh, är ventilerande och har strategiska vent zoner på kroppens oroshärdar. Under Armour's heatgear är teknik avsett att hålla athlete's cool i varmt väder. Under Armour finns shorts i en mängd storlekar, färger och stilar för män, kvinnor och barn.

Komfort

Champion har skapat atletisk kläder sedan 1919. De konstruerade den första mesh shorts, som är kända för att hålla idrottare sval och bekväm. Dessa mesh idrotts shorts är designade i en mängd olika stilar för olika sporter och aktiviteter. Shorts finns lacrosse, basket, landhockey och spår. Dessa mångsidiga shorts finns för män, kvinnor och barn. De är andas vilket gör shortsen bekväm att bära inte bara när man tränar på gym, men för vardagen.

Stil

Stil har inte sättas åt sidan när du går till gymmet. Det är möjligt att hitta byxor som passar inte bara för övning, men Visa upp individuella stil och personlighet. Påverka fitness stolthet sig erbjuder kvinnor rolig och moderiktiga kläder för olika sporter och atletiska aktiviteter. Alternativ till den typiska gym shortsen inkluderar shorts och skorts tillgängliga med volanger, lager, fickor och i flera färger. Plommon, snäcka, korall och camo är bara några av deras tillgängliga färger.