mynewspapers.net

De bästa gåvorna för tonåriga killar

De bästa gåvorna för tonåriga killar


När du söker efter de bästa gåvorna för familj och vänner minns att termen "bästa" slutligen beskriver en bedömningsfråga. För att verkligen hitta de bästa gåvorna för en tonårig kille, överväga att pojkens personlighetsdrag att få en bättre uppfattning om vad han kanske gillar. När du har en gedigen uppfattning om vad din tonåring pojke är intresserade, kan att ta reda på vad den bästsäljande produkter i denna kategori är ge dig ett bra handtag på vad typiska tonåriga killarna ber om.

X-treme Dude - SportprylarOm du vill köpa en tonåring som är en sport entusiasten, relaterade objekt av kläder eller sport gear är din bästa insats för en gynnsam reaktion. Enligt familjen utbildningen och 101 julklappar webbplatser var den mest sålda julklappar för tonårspojkar i 2009 snowboards, skateboards och Wave ursprungliga Street Surfer. Gifts.com och Shop.com rekommenderar sportiga hoodies med tillhörande extrem sport mönster, varumärken och logotyper.

Datanördar och Gamers - elektronik

De bästa gåvorna för tonåriga killar


I dagens värld av modern teknik och Datorspelsåret, många teen pojkar är intresserade-- eller besatt--datorer, elektronik och gaming konsolerna. Familjutbildning föreslår att tonåringar som gillar sociala nätverk kommer att uppskatta en webbdomän, hosting och web bygga programvara för att skapa sin egen webbplats. Shop.com's 2009 bästa säljare var Nintendo Wii spelsystem, och 101 Christmas Gifts.com #4 bästa säljare för tonåringar 12 till 18 års ålder var Nintendo DS Lite handheld Guitar Hero spelkonsol.

Konst och musik entusiasten - musik elektronik

De bästa gåvorna för tonåriga killar


Nästan varje tonåring får lyssna på musik och några har passion för att skapa, redigera och formatera om den. Några presenter som inte kan gå fel med teenage musikälskare har också gjort det till detaljisternas bästa säljare listor. Acer Aspire One 8,9-tums Mini Laptop var Amazons bästsäljande laptop i 2009. Din tonåring kan ladda upp och ladda ner musikfiler till och från sin iPod och arbeta med hemuppgifter, alltför. iPod och iPod högtalare är också populära bland tonåringar idag och gifts.com rekommenderar en USB summera trumma pad. Den kan vara ansluten till den bärbara datorn så din tonåring kan skapa och spela in slagverk mönster genom att knacka på den elektroniska pad med medföljande plast trumpinnar.